10

Анонимен

преди 5 години

На Стадото му промиват непрекъснато остатъците от сивия планктон,бълбукащ в сферата в надрамието му,докато непрекъснато го ръсят чрез самолети, с достатъчно гадости,които след това "обработват" чрез ХААРП,докато така го тровят и объркват естествения климат,за да му докарат в скоро време масов глад и мор!!!Само вижте,как ще се обърка климата през следващите месеци и какво ще стане с реколтата!Овошките вече са обречени!Следват и другите култури,особено житните!Но,това е "дезинформация"!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Безспорно най-голямата заплаха е новия световен ред, но и на него не му е розово.От 10-12 години бял ден не вижда. Мечтите и надеждите му за световно господство са подкопани. Печалбите му са застрашени. И кой е този страшен негов враг? Руският Мир.

8

шеговито

преди 5 години

Комунистите измислиха любовта за да не си плащат, а запада измисли климатичните промени за да спре досадните китайци и техните евтини и затова мръсни стоки.

7

Анонимен

преди 5 години

Глупости! Най-голямата заплаха е новия световен ред!

6

Анонимен

преди 5 години

А глобалното замърсяване? Него к'во ше го пра'им?

5

Няма страшно.

преди 5 години

Написано в старите книги. Какво има да става ЩЕ стане! А от човека НИЩО не зависи, и неговото пребиваване на земята е временно.Каквото е отредил създателя за това място това ще бъде.

4

+

преди 5 години

САЩ с техните имперски амбиции.

3

Анонимен

преди 5 години

Относно световните заплахи. Толкова обичате да препечатвате статии, публикувани в "Независимая газета", а днес, 11.02., сте на път да пропуснете супер темелна и обективна статия със заглавие "Дългата държава на Путин".

2

Анонимен

преди 5 години

Мале в тази статия се пише, че и американското влияние оказва негативно влияние.Аууууу е сега ще ви спрат новинара!!Иначе, това за Русия си го знаем, все пак, ако нямате на ден по 10-15 статии каква заплаха е няма да ви има ;д

1

да бе

преди 5 години

Иска ли питане? Русия и в частност Путин, разбира се!Ако не вярвате, питайте Цветанов.