36

Щирлиц

преди 5 години

А трети лифт ще има ли на Банско?Да има какво да ядат децата на местните,че вечно им е малко.

35

Анонимен

преди 5 години

Хах, 36, правилата са за всички, безплатен обяд няма!Но ако имаш отчет тиква - това си е твой проблем!

34

Анонимен

преди 5 години

Ха, ха, ти си мишок, народа не ти е длъжен да ти финансира частни бизнес...Аман от крадливи мутри...

33

Анонимен

преди 5 години

До 25 Бизнеса НЕ е длъжен да ти очислява нищо :) нали неискаш строежи и бетон ?! Ама на края на годината питаш, каква е баницата . Мишкоо смешна.

32

Анонимен

преди 5 години

Браво на пук на платените троловее , които цяла година хвалеха Гърция и плюеха майка България. ..ето че тя върви напред :) И кръв са плюете ...свиквайтее утайкиии. Черморието строи и върви смело напред и хич не му дреме за зелени мухалии.

31

Негър скиор

преди 5 години

Комунистически измишльотини......Глупости. Толкова са преминали през България. Не са оставили нищо тук. Сега за Байряма де що има турци по Европа пак ще минат два пъти през държавата ни и ще ги броят за инвеститори.

30

Гошето

преди 5 години

'Важен фактор за подпомагането на туризма е финансирането му от държавата..., категорична е Ангелкова.' Ясно, пак с данъците на нормалните хора да наливаме в касите на мултимилионерите. Наглостта на тия няма граници.

29

Анонимен

преди 5 години

Добре, че са евтините полети на Ryan air. Министерството и общините имат нулев принос за този ръст.

28

Анонимен

преди 5 години

браво това си почти 2 милиарда в държавата от данъци на туризъм ,това е наполовина от данъците които държавата събира от пушачите.Разбира се по отношение на осигуровките на служители от този бранш е ясно че няма приходи но затова пък си има ддс.на базата на това ддс е пресметнато сумат 7.2 милиарда.

27

Bill C

преди 5 години

Евтин отровен алкохол, евтини катерици и дрога. Колко семейства със деца идват тук от горната класа. В България идват бедни европейци и млади хора заради неограничените забранени в Европа субстанции.

26

Bill Charlie

преди 5 години

Да, и какво от това? Българинът не вижда и стотинка от тези пари. Вливат се в банковите сметки на мутри.

25

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

Bravo...hubavi *** ...Bulgariya over All

24

Морски

преди 5 години

Тия от герб се оляха с лъжите.Мафия.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен7 милиарда изтичат в офшорки и швейцарски банки. Нищо не остава в държавата..Също и с евро фондове и даже България внася по 2 милиарда на година такса.

22

Анонимен

преди 5 години

Браво, дано да са верни и коректни данните.Само да каже министърката сега, какви са отчисленията на бизнеса от тези прекрасни сезони и печалби?Защото да рекламираш с парите на всички бизнеса на шепа хотелиери милионери, го няма никъде по света!

21

Анонимен

преди 5 години

И ? Какво от това? Каква му е ползата.на обикновеният българин?

20

Анонимен

преди 5 години

Отворих Евростат и какво да видя, преди 15г. когато наще ходеха по морето приходи от 1млрд. Сега когато според всички било гадно и презастроено, приходи 7млрд. Демек тия дето бръмчът колко било гадно тука да си ходат у Гърция с бурканите хич и не ни трябват. Хората търсят купон, забавление, затова и ходят по Дубай, Тайланд и т.н. Ако искаме да има приходи трябва още да се развиваме. Ай ся праскайте минусите палаткаджии, ама не може да спрете развитието, ще си останете с мрънкането и злобата.

19

Анонимен

преди 5 години

Добре че България в НАТО, да пази руските туристи !

18

Анонимен

преди 5 години

Трябва да свалят цените, че хотели са празни 10 месеца и полупразни даже през юли-август.

17

АнонимеН

преди 5 години

ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНО!!!!ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ИМА ЛЕТУВАЩИ И ВСЕ ПО-ЗАСТРОЕНО ЩЕ СТАВА НА МОРЕТО КОЕТО НЕ Е ХУБАВО!ДОРИ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ КЪДЕТО ИМА НАЙ-МНОГО ХОТЕЛИ НАД 200 ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СТРОЯТ НОВИ КАТО , ЧЕ ТЕЗИ НЕ СТИГАТ)!