24

приятеля

преди 5 години

До Анонимен 23Там е грешката на приятеля ти. Юбер наистина не е таксиметрова компания. Идеята на Юбер не е да изкарваш пари, а да си намалиш разходите споделяйки пътуването си с други хора.

23

Анонимен

преди 5 години

Юбер не ми го хвалете.Един приятел работи за тях във Виена,никакви пари не изкара.За клиентите също няма разлика в цената съпоставено с такситата

22

до рентиер

преди 5 години

Ти ли си критерии бе?Някой кара ли те на сила да даваш краткосрочно? Давай си дупките дългосрочно и не се бъркай в работите на другите. Всеки има право на избор как да разполага с имота си. След като съм си платил данъка ако искам не бардак ще го направя ами ***.И точно така Юбер не предлагат таксиметрова услуга, а споделено пътуване. Живейте си в миналия век мишки и плащайте за да дишате даже. Скоро всички ще бъдете история и никой няма да отнеме свободата на хората

21

Анонимен

преди 5 години

Като ви чете човек коментарите, ще рече, че някакви висши икономически сили се изплашили от airbnb. Истината е, че хотелите в западноевропейските столици са пълни до пръсване и хората точно затова ползват съмнителни платформи. Жилища се дават краткосрочно често на безбожни цени, надвишаващи в пъти и без това безбожните наеми. Неприятелско е това към обикновените наематели, чийто наем също расте с тях, дори са изхвърляни с цел още по-голяма печалба. А недостигът на жилища е огромен.

20

До 7

преди 5 години

Ами не може ба.стун...всеки бизнес плаща данъци ..и щом отдаваш под наем си има данък...а за Губер да не говорим опитаха се да минат с номера ние таксиметрова услуга не предлагаме.

19

Анонимен

преди 5 години

Проблема на "правенето на пари по определени правила" е кой пише правилата. Ако последните са приятелски за едни и неприятелски за други, значи този, на когото вредят няма нужда да ги спазва, понеже не са писани за него. Това е като да раздават безплатно земя и парцели на роми и да им узаконяват незаконните къщи безплатно, а на българите без супер високи такси да не могат да си построят навес в собствения си имот. Дискриминация, един вид. С която трябва да се борим по възможност законово.

18

До 17 рентиер

преди 5 години

Кви установени правила бе? Кметицата ли им е купила апартаментите на парижани? И тая ще излети заедно с Макрон на следващите избори.

17

Рентиер

преди 5 години

До АманНикой не те спира да "правиш пари" бе, Андрешко. Обаче това трябва да става по УСТАНОВЕНИ ПРАВИЛА. Не може заради някакви алчни, дребни тарикати да се връщаме в Средновековието и жилищните сгради да заприличват на бapдaци. Аз се занимавам с рентиерство от 2002 г. и изобщо нямам намерение да навлизам в сферата на краткосрочните наеми. Печалбата е съпътствана с един куп излишни проблеми, които на практика я минимизират в много голяма степен.

16

пецата

преди 5 години

най накрая си показват истинското лице, пакета "макрон" е от същата опера, обслужват се само милиардерите, разбрахме че има див капитализъм но това вече прилича на фашизъм

15

Тео

преди 5 години

Моше ... интересен въпрос. Може би сме имали кадърни политици, за това! Отделно, не сме нито победител, нито губещ. Нещо като полубременни сме. Като французите - където загубилите от вермахта са се чудили какво, аджеба, правят на масата на победителите?!? Но ... на въпроса - нашите политици са били достатъчно далновидни, че излишен ресурс 30-40 000 работници, инженери, строители, средства би бил по-полезен за нормално производство. Бомбите са ги оставили на СССР и САЩ!

14

Анонимен

преди 5 години

Пази боже, някой да не се превърне в нещо повече от бачкатор..

13

България=атомна б

преди 5 години

Как ше е загубил бе биеме немчугите чак до Берлин ти за 9-то майски преврат не си ли чувал бе 1944.Трябва да разработим АО незабавно.

12

Анонимен

преди 5 години

България загуби всв.

11

Моше

преди 5 години

Защо България като победител от ВСВ няма право да разработва атомно оръжие?

10

Tъпи цоциалисти

преди 5 години

Колкото и да се напъват франзелите няма да накарат социализмът да заработи.Никъде не е проработил, изключения няма.

9

Моше=син божи

преди 5 години

тоест камунизъм в действие.

8

мдаа

преди 5 години

Идеята в ЕС, както и в БГ с тия простотии с касовите апарати - да се пречи на хората да проявяват каквато и да е инициатива, предприемачество и да се съсипе дребния бизнес. Да се разчисти конкуренцията на олигарсите, които без протекции на всякакво ниво пазар няма да видят.Разрешено за простолюдието е единствено да бъдат роби на онбашиите за 600 лв.

7

Аман

преди 5 години

Айде стига с тоя социализъм, бе? Юбер не може, Airbnb не може. Оставете най-после хората да правят пари. Иновациите идват, криптовалутите 2.0 също - който не може да се справи умира. Стига сте ги защитавали "бедните" хотелиери и бакшиши. Къде ви е пазарния принцип? Да измислят начини да си привличат клиентите. Ако не могат - чао. По-зле сте и от СССР! Срам! Да ви имам и Европейския Съюз. Май ще емигрирам в Африка.

6

Бай Хуй

преди 5 години

12,5 милиарда евро (14 милиона долара)

5

Анонимен

преди 5 години

Във Франция хората си отдават жилищата или дупетата под наем за да оцелеят някак.