39

ognyanz

преди 5 години

Стават смешни гербаджиите с тези нагласени протести на една шепа пенсионери.

38

Анонимен

преди 5 години

Nr 44 pischesch prostaschki redove gerb kolko ti plaschta ??? Moje bi badchtati i maka ti sa ruski lakeii saschtoto sa bili ot bkp

37

Анонимен

преди 5 години

Трябва да припомним на тези реакционери, че генерал Румен Радев го избра българският народ, а не НАТО, не гербаджии, не стотина фашизоиди! Ако трябва, и със сила ще покажем, че стоим зад господин Президента!Българи, бъдете нащрек! Реакцията се надига! Днес видях в центъра на София лепенки на "Кубратова младеж" - български националсоциалистически съюз! Ще им припомним как свърши "Хан Кубрат"! Утре ще организират пак "Луков марш"! Фашизмът се размърда!Да живее независима демократична България!

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39А за руските лакеи в МС нещо ще кажеш ли?За руските обвързаности на Велев, Домусчиев, Пеевски, Златев... нещо ще напишеш ли? Само питам.

35

Анонимен

преди 5 години

току що гледах по новините за тоя протест , смешна работа е това , някакви със цветни шалчета говорят глупости

34

ЕХ

преди 5 години

ГОЛЯМ ПИНИЗ. АМА ТОЛКОВА СИ МОГАТ. ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НЕ СРАБОТИХА.

33

Гробокопач

преди 5 години

Протести срещу президента? За Венецуела:)))? Това е обявяване на война от чужда държава. Президента, тогава става главнокомандващ армнията във военно време, да извади бетеерите и да избие с картеч, лумпенията протестиращ с некакво синьо илюминато-масонско знаме с кръг от звезди пред Президенството

32

Анонимен

преди 5 години

"Венецуелски депутат замеси Бг в кризата в Каракас". Това е последната новина по медиите. Май Радев се оказа прав да не се месим.

31

Анонимен

преди 5 години

Ще има още демонстрации.Българинът няма да търпи в Президенството да кукува руски лакей !

30

Анонимен

преди 5 години

"Пречи на правителството да работи"Ъхъм, протестът никак не е обвързан с някоя партия...

29

Анонимен

преди 5 години

Пробрюкселските мекерета се събрали на акция. Да свалят президента. Нашият президент е български генерал, пагоните са му дадени в София а не в Брюксел. Към Брюксел особени ангажименти той няма. Като имаме предвид честите грешки на Брюксел в политиките си, президента ни трябва да е критичен към решенията на Брюксел. Италианците също се противопоставят. Англичаните направо се махнаха. Какво искат тези стотина човеци заплатени от Брюксел да вдигат шум.

28

Анонимен

преди 5 години

Ще има още демонстрации.Българинът няма да търпи в Президенството да купува руски лакей !

27

Анонимен

преди 5 години

Ааааха ха ха хаааахх ! Кви са тиа бре ! аааууууа! да не са родителите дърти гендари на баш десните гендари в софето

26

Анонимен

преди 5 години

Цвъки ти си за затвора, ти продади България на САЩ, стига са се показвал по екраните, хората не могат да те понасят, приличаш на ЛАЛУГЕР.

25

Анонимен

преди 5 години

Требе да се обЯсни на участничката, че Радев вече не е действащ натовски генерал, а Президент на Република България и се държи като такъв, а не като натовски генерал, каквото и да има предвид участничката. Какво иска ? Радев да нападне Венецуела като е натовски генерал или как ? Тя не знае ли, че проблема е политически, а не военен ? За какво въобще е отишла да протестира знае ли ? Война и се приискало...

24

Анонимен

преди 5 години

Не е само заради Венецуелата - хайде, трольо, признай си, има ли нещо, което Грипена да не е оплескал досега?Какво свърши "обединителят"?Досега демонстрира нагло само високо навирен г..з в посока Русия чрез камери и мегафони (много са суетни с плеймейтката Деса Мерцедеса, сиромашките), мълчи си за болшевишкото си минало и се пъчи като фактор, какъвто всъщност НЕ е - ама нищо де, веднъж да си спретне поредното БКП от де-що има грантаджийска "главичка" или *** простаци, ще видите вие!

23

Анонимен

преди 5 години

Полицията ще ги привика ли в участъка един по един да ги сплашва? Нали така направиха с протестиращите преди Коледа. Или щом е срещу Радев, протестът е позволен?Голяма излагация е протеста на пенсионерите. Много важна тая Венецуела!! Брех!

22

Анонимен

преди 5 години

Слабо,Цветанов слабо!

21

Анонимен

преди 5 години

"Демонстрантите твърдят, че са се организирали чрез социалните мрежи и протестът им не е обвързан с партия."Така като ги гледам на снимката, надали изобщо знаят какво е това социална мрежа. Май по-скоро Цецо е събрал няколко отчаяни пенсионера за които 30-на лева за деня са добра печалба.

20

Анонимен

преди 5 години

Туй ли е всичкия електорат на Цвинокио 50-60 червени каскети другите от гетатата няма как да ги докара с каруците пък и нема джилязу ноколо.