10

Анонимен

преди 4 години

До MaйMyнaтaОтивай в пяния колхозник бре ватинкович

9

Тео

преди 5 години

Пожелавам му успех. Голяма част от всички гениални открития са плод на налудничеви идеи. Със сигурност се е насочил правилно. Пожелавам му да направи света по-добър за много хора!

8

АнонимеН

преди 5 години

До до 6АЛА БАЛА ПОРТОКАЛА! ВИЖДАЛ СЪМ АМПУТИРАН КРАЙНИК ВСИЧКО Е ГЛАДКО НЯМА КАКВО ДА СЕ СЪКРАЩАВА :D

7

до 6

преди 5 години

Закърняването е в следствие на неизползване. В неговият случай е вродена малоформация.Дори хора, на които им е отрязана ръката могат да контролират протеза чрез съкращаване на остатъчните мускули, които не достигат до крайната си цел. Всички протези, разработени до момента, работят на този принцип.Пълна глyпоcт е това, което си написал с главни букви.

6

АнонимеН

преди 5 години

ТОВА НЕ Е МОМЧЕ БЕЗ РЪКА А МОМЧЕ С ЗАКЪРНЯЛ КРАЙНИК!ДВИЖИ ГИ ЩОТО МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРА ОНЯ МАЛЪК ИЗРАСТЪК ОСТАНАЛ НА РЪКАТА МУ!ДА АМА АКО Е РАВНО ОТРЯЗАНО КАКВО ЩЕ КОНТРОЛИРА ТОГАВА!!!ПЪЛНА ГЛУПОСТ Е ЦЯЛАТА СТАТИЯ!

5

снайпера

преди 5 години

Иначе казано-Дай на слепеца бacтyн, и той ще бъде щастлив!

4

Анонимен

преди 5 години

При положение че има останало чоканче, което може да движи... механични протези за такива хора, които могат да стискат предмети имат от поне 2 века. Може от дърво и канап да се направи дори... лего...

3

Анонимен

преди 5 години

Баш пък от лего... свършиха спавите и полимерите, че почнахме да правим всичко от кубчета дето едвам се държат едно за друго...

2

MaйMyнaтa

преди 5 години

Трогателно, но эвучи не реално

1

Анонимен

преди 5 години

Браво на момчето.