194

Анонимен

преди 5 години

ДА! Аз живея по-добре... ама съм извън България за жалост :(

193

приказки от 1001 нощ

преди 5 години

Ами след новината от онзи ден,че България тъне в мизерия,обезлюдява се и колко народ емигрира на месец, е време Бойко да ви разкаже приказка от 1001 нощ за лека нощ. Днес прочетох,че трябва и план ,,Маршал''за българското село.Ако вярвате на сладки приказки, вярвайте и на тоя Хампарцуман дето ви разказва надълго и широко колко хубаво е днес в България, как растат златни ябълки в градината ви, докато не се появи триглавата ламя в края на месеца,главите й са кръстени 1 Топлофикация,2 Вода и 3 Ток

192

Анонимен

преди 5 години

Тоя е бивш банкер, по точно уволнен банкер. Сами се сетете защо една банка и то най-голямата банка в България уволнява топ банкера си. И тоя седнал да ни дава акъл, а трябва да е на едно друго място и да пише на лампа.

191

Анонимен

преди 5 години

vreme da izmeten gerberasta Muxoboiko

190

Анонимен

преди 5 години

Лека нощ "Явка"! Да знаеш, че не съм те забравил. Пии повечко кафенца на "аванта" тоя нощ, че скоро ще трябва да си ги плащаш :) И другия път умната...

189

Истината

преди 5 години

Пенсионираните фуражки по форумите са като глутница.Всички се втурват да лаят първосигнално,но често се оказва че няма за какво!После продължават да си вият на лунна светлина, на пресекулки и да чакат следващия нишан.Интересното е, че с турските *** си пригласят взаимно,явно злобата ги събира.

188

до квазара

преди 5 години

Със здравната каса до ден днешен не съм имал вземане-даване! Не искам!

187

лекар до 212

преди 5 години

Около 20 000 лева.Толкова дадоха родителите ми,не съм ги плащал аз.И тогава и сега не е евтино!Затова пък моят син сам прецени,че медицина няма да учи и правилно се ориентира към друго.А знаеш ли,че имам колега който се ужасил като видял,че синът му иска да учи медицина и го убедил да не го прави.Днес този човек е университетски преподавател и се радва на добри доходи - не се занимава с медицина!

186

квазар

преди 5 години

До лекар за вас и митни4арите криза никога не е имало Д.Д здр. каса я то4ите като арабин петрол

185

До Лекар

преди 5 години

Извинявай че те наричам "дофтуре" хайде да споделиш колко плати за твоето обучение преди 30 години?

184

лекар

преди 5 години

Завърших преди 30 години и тогава червените се опитаха да ме разпределят насилствено.Сега наистина имаме свобода и по добри доходи.Нещата са несравними.

183

Анонимен

преди 5 години

Ако не ти е известно, левът и сега е вързан за марката с курс 1:1, а марката пък е фиксирана за еврото с курс 1.95583, което затова е и официалният т.нар. Фиксинг на БНБ. Ако някога еврозоната се разтури и немците почнат да си печатат отново марки, ще се превалутират от евро по този курс. И всички останали валути на страните от еврозоната са в такова спящо състояния, всяка със съответния си курс.

182

До 208

преди 5 години

Направи голяма грешка пич! Наслади се на последната си нощна смяна :)

181

Анонимен

преди 5 години

"Еврото го имаме в джоба си от 22 години с фиксирания курс"Нещо да кажеш???Какво да кажа бе, простьо?Той ти казва, че ДЕ ФАКТО, заради фиксирания курс, все едно сме имали евро и първите три години. Тогава бяхме вързани за марката, която служеше като котва, каквато е сега еврото.

180

Анонимен

преди 5 години

До До ЯворЕй, сега и заплахите се НАКАЗВАТ.

179

о0о

преди 5 години

До Анонимен"Еврото го имаме в джоба си от 22 години с фиксирания курс"Нещо да кажеш???

178

Анонимен

преди 5 години

Браво на днес .бг за снимката. Тя говори сама.Щандовете пълни ама кошницата на жената празна.

177

Анонимен

преди 5 години

Да, бяхме обвързани към марката, която послужи за основа на еврото. Човекът ви казва, че от 22 години имаме фиксиран курс, това е смисъла, а не дали е било евро или марка.

176

ОХ

преди 5 години

До Анонимен 200Правописът ти кърти.

175

ЯВОР

преди 5 години

До До 193Боже, та ти не схващаш за кого говорят. ЗА ТЕБ.