12

комунист

преди 5 години

Какви избори ! А вие защо биете *** ?

11

Наблюдател

преди 5 години

Радев и Путин са в един отбор - отбора на комунисто-фашистите, който отбор се бори дори с цената на живота и здравето на 30 млн. венецуелци, да остави на власт малоумния шофьор на автобус Мадуро.

10

Наблюдател

преди 5 години

Радев ги изпревари !

9

АнонимеН

преди 5 години

БКП РУСИЯ ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ НАЛОЖИ ВЕТО В ООН ДА НЕ СЕ СВАЛЯ РЕЖИМА НА МАДУРО И ДА НЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ НОВИ ИЗБОРИ!!!

8

Запознат

преди 5 години

От банкомат във Венецуела можеш да изтеглиш максимум 700 боливара, а едно кафе е 500 боливара??Още един полковник оттегли подкрепата си от Мадуро!

7

Е

преди 5 години

То в плановете на сащ се иска всичкия нефт и полезни изкопаеми за американски фирми и правителство подчинено на американското посолство , като действащ проект е представена България

6

Анонимен

преди 5 години

Никой не обяснява защо искат да анулират изборите, все едно всички знаят или може да няма значение.

5

Анонимен

преди 5 години

Поредния опит за преврат, пуч, оранжева революция............сега ще демократизират Венецуела за да може западните фирми да купуват нефт на безценица...............т.е. да крадат нефт.Ако се налага- и с цената на човешки жертви...........както стана в Либия, Сирия, Украйна(там му казваха Майдан)!

4

Суннетли

преди 5 години

В местоположението на НОРМАЛНИТЕ атомни физици днес ще решат световните проблеми :)

3

баба мара

преди 5 години

русия да активира базите в куба и Никарагуа и проблемът ще се оправи а що сеотнася до хум помощ от колумбия трябва плевналиев да я провери за съдържаниеи тогава да влезе във венецуела

2

Shark

преди 5 години

"Русия и САЩ разработват резолюции за ситуацията във Венецуела"! Това знаете ли на какво ми прилича? Ако аз имам проблеми в семейството си, съседите от ляво и от дясно усилено мислят как да бъдат разрешени моите проблеми, т.е. много искат да се месят където не им е работата. И то го мислят не така, че да е в интерес на моето семейство, а в техен интерес.

1

Анонимен

преди 5 години

Или как след самозванеца Гуайдо ще настъпи световна президентска инфлация!