8

Анонимен

преди 5 години

До 3Ами да си излизат :)

7

Анонимен

преди 5 години

Ужас! Кк може, да се гаврят така със световните лидери...

6

Скандално!

преди 5 години

Недейте така, че Бай *** ще позеленее от яд. Усмиване на бащиците, особенно на Путин или на Ердоган, трябва немедлено да се забрани със закон, а виновниците да бъдат пратени в лагери. В източните сатрапии сме така. Културни особенности. Очаквам Турция да поиска от Франция екстрадация на гюленистите, дръзнали да правят карнавал с лика на Султана. Тръмп също е обидчив, очаквам включване в туитър, а другаря Путин е приготвил вече новичoка и стяга редиците на жълтите лумпeни.

5

Скандално!

преди 5 години

Недейте така, че Бай *** ще позеленее от яд. Усмиване на бащиците, особенно на *** или на Ердоган, трябва немедлено да се забрани със закон, а виновниците да бъдат пратени в лагери. В източните сатрапии сме така. Културни особенности. Очаквам Турция да поиска от Франция екстрадация на гюленистите, дръзнали да правят карнавал с лика на Султана. Тръмп също е обидчив, очаквам включване в туитър, а другаря Путин е приготвил вече новичoка и стяга редиците на жълтите лумпeни.

4

драги ми Смехурко

преди 5 години

..........мастер на евреите се съревновава с прецизността на майсторите...

3

драги ми Смехурко

преди 5 години

на улиците на ница?! а къде са полицаите и службите, които служат на всеки друг, само не на тези, които им плащат конституционно, които проспаха атентата с камиончето в ница?

2

Анонимен

преди 5 години

На последното видео се видя истинската цел на протестърите от френския майдан,искат излизането на Франция от ЕС,искат да разрушат ЕС,а не някакви измислени други поводи.И правят театър,чупят трошат,палят,ужас!

1

Курти

преди 5 години

Ало....: Ка'жи нещо за Мутрите от Топлофикация!? Изкуствено ниските доходи!?!?!? Демографията!? Коментирай защо не е узаконена Проституцията, защото и ти обгрижваш за пари............