33

до 41

преди 5 години

Маймуни казваш а летят в Космоса! А в България няма превоз до малките населени места!

32

До Странджата

преди 5 години

Човешкия живот в българия не струва нищо Обитата журналистка Виктория Катастрофата с 20 загинали до Своге

31

Анонимен

преди 5 години

Е те *** са маймуни, така че да си живеят зле. Проблема е че тормозят други народи.

30

Анонимен

преди 5 години

Дойче Веле са големи експерти по Русия - всичко знаят и разбират.Даже, вероятно, Путин с тях се консултира по важни въпроси.

29

46щжэ

преди 5 години

Мачкай Вова!

28

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Човешкият живот в Русия не струва и пукната копейка - справка:Училището в БесланТеатър Норт ОстПодводнцата Курск...

27

А знаете ли

преди 5 години

Че във Франция полицията никога не бие демонстранти , не арестува ученици и не ги кара да седят на колене на улицата и няма никакви нарушения на човешките права !"Държавата не изпитва никакви притеснения от това, че преследва хора, които не са извършили нищо лошо " Това последното изречение не важи за Франция

26

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРаботя в силова структура на държавата и ако знаете истината за това, което могат да ви направят тук, в България и това, което вършат, ще ви настръхнат косите. Така че по-добре се съсредоточете в това, което се случва в Русия.--------------------Работиш друг път! Нали те следят какви ги вършиш, така че едва ли ще си позволиш да драскаш небивалици по форуми.

25

до 27

преди 5 години

Като се прибрах видях номера от които са звъняли 029822061 на полицията трябва да е защото на сайта им има подобни номера !

24

Анонимен

преди 5 години

Точно такива статии са част от хибридната война срещу Русия.Само едно не разбирам.За чий У... е на Бг журналята да плюят по Русия.Ако американците имат проблем с рашките то това са си техни работи.Кой е *** та да копае на чужда нива??

23

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че империя без репресии не може да съществува, това Китай, Русия, Индия, САЩ. Разбира се, най-изпипани са в Америка, където го постигат чрез комбинация от зверски федерални закони и системата *бачкай-до-посиране-или-****, ама в дива Русия, която е амалгама от немци, славяни, угро-фини, българи, хазари, авари, грузини, казахи, китайци, монголи и пр. бл.., без маризене не става.

22

АПОКАЛИПСИСА

преди 5 години

В Русия ги арестуват в САЩ ги застрелват на място .....

21

Случка от вчера

преди 5 години

Някои може ли да ми каже от личен опит може ли да ти звънят от Полицията събота слетобет и да не кажат за какво те търсят длъжен ли си да им изпълняваш разпорежданията по телефона!

20

Анонимен

преди 5 години

Всяка държава има право да се бори с чуждите агенти на нейна територия. Тези правозащитници получават средства от САЩ и не могат да искат друго отношение.

19

Анонимен

преди 5 години

Преди години в блока в които живея арестуваха един комшия като на филм с маскирани след няколко дни го видях да се разхожда все едно нищо не е било!

18

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

1950 год. руският послник Бодров вкарал в концлагер нашето момиче - тенисистката Петрунова... - не искала да играе с него, защото бил много слаб... - и никой не е протестирал...

17

Анонимен

преди 5 години

Банда от един етнос ме рекетира и ограби а от полицията се скъсаха да ме търсят все едно аз съм престъпника накрая дойдоха вкъщи и оставили призовка на комшията ако не се явя глоба от 300 до 500 лв. ! Не исках да ходя защото знаех, че нищо няма да направят за да ги хванат,но отидох принуден от призовката.Направиха преписка до Прокуратурата а те след време ми пратиха писмо в което пишеше, че отказват да образуват досъдебно срещу неизвуестен извършител защото те си искали аз съм давал без насилие

16

Анонимен

преди 5 години

Работя в силова структура на държавата и ако знаете истината за това, което могат да ви направят тук, в България и това, което вършат, ще ви настръхнат косите. Така че по-добре се съсредоточете в това, което се случва в Русия.

15

Ваща м м.,краварска

преди 5 години

Само във ФАЩ полицаите убиват "демократично"! Но това не се огласява.

14

batmario

преди 5 години

В братските републики е същото...