173

Пруповеткин

преди 5 години

Империя на ЗЛООООТООО

172

мазепа

преди 5 години

До АнонименЮжен поток ще минава през България.

171

мазепа

преди 5 години

На едната и умряло детето и я били затворили, другия пък недоволствал, че децата му не могат да дишат от московските ***...как не ги е срам, това са национални предатели, платени западни провокатори, с.о.р.о.с.о.и.д.и и мястото им е в затвора. Така се пази власт..... опа, грешка - така се пази държава.

170

Анонимен

преди 5 години

Докато руските *** драскат по форумите Русия и Германия подляха вода на цяла Европа и зациментираха Северен поток 2. А какво стана с Южен поток, някой може ли да припомни?

169

я гледай...

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА ! 186 И какви са им държавните интереси на руснаците? Я поясни , че не се сещаме.

168

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 177 И в СК е същота.

167

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Браво на руснаците !Така се пази държава ! Така се бранят национални интереси.Тези НПО-та знаем от кого се издържат и знаем с каква цел са създадени.Знаем и какви вреди нанасят на всяка една държава, която е позволила да стане гостоприемник за тези ***.Още веднъж огромно БРАВО на Путин и Русия !

166

ivailo

преди 5 години

А в Германистан какво е положението, мюсюлманските "бежанци" задоволиха ли похотта си с германските жени, или вече минават и на мъжко ?

165

Niki13

преди 5 години

при нас дажи и адвокатите подлагат на тормоз нека си гледаме нашата ***

164

Анонимен

преди 5 години

До АнонименУтре да те привикат в Районното и да те пребият от бой че нещо си казал, ще ти е по-леко като те бият ли? Защото боят е руска ценност, а транссексуални и *** има само в Запада, и никой не бие!Дето каза актьора Камен Донев-,,Боят изгражда!"

163

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 170Ти да видиш КОЙ ми говори за някакви африкански републики..............жител на точно такава "бананова република", с разрушена икономика и производство, селско стопанство и умиращо население!!! Я се погледнете първо бе, Андрешковци, и после НЯКОГО СЪДЕТЕ и оплювайте! Колко сте нещастни..........

162

Анонимен

преди 5 години

КОЛКО СТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ!!! Не Русия, а ЗАДРЪСТЕНАТА еуропка е "тюрма на народите", защото в нея вече ДАЖЕ няма народи............а някакво меле от *** с неизвестен пол - в германия, при раждането те пишат момче, или момиче или...НЕИЗВЕСТЕН ПОЛ!! МИЛИ МИ БОЖ...и тия ще ми разсъждават за няскакви права.....откачени по цялата си глава! Я се скрийте....дано ПОНЕ РУСИЯ ДЯ ОЦЕЛЕЕ, че след падането на еуропията да има ОТКЪДЕ ДА ПОЧЕРПИМ ИСТИНСКИ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ!!! А либерастията и в Русия я има

161

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 161Спрете да повтаряте и да преувеличавате тази лъжа за полицейската граната и "откъснатата ръка" в Париж. Истината е, че са пострадали няколко пръста на този "мирен" манифестант който е взел от земята активирана газова граната за да я хвърли обратно към полицаите и тя е избухнала в ръката му. Такива гранати се използват навсякъде по света срещу демонстранти, но този "умник" я взел и тя избухнала в ръката му.

160

Анонимен

преди 5 години

Русия е тюрма на свободата, тя винаги е била такава! Лошото е че и тук така се почва, привикват хора участващи в протести, връчват им предупредителни протоколи. Хората питат, чакйте бе, какво съм нарушил? Бе нищо, ама да си имаш едно наум, ние те следим!

159

АнонимеН

преди 5 години

РУСИЯ ОТ 100 ГОДИНИ НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ А АБСОЛЮТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ! ТАМ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА НИЩО! А ХОРАТА НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА!

158

Анонимен

преди 5 години

https://dnes.bg/usa/2019/02/09/7-godishno-dete-ubito-zashtoto-ne-pomni-citati-ot-bibliiata.401265

157

наблюдател

преди 5 години

Готиното на този вестник е че Москва харчи луди пари за наблюдение на България и за хибридна война. Трябва да правим повече избори защото така Русия хвърля допълнително пари. Аз предполагам че след европейските избори Русия ще колабира финансово.

156

Симо

преди 5 години

Всичките т.н. правозащитници в Русия толкова се компрометирана че имиджа им е като на нашия Хелзинкски комитет. В Русия стана популярна практика всеки престъпник , крадец или просто корупционер да се пише политически репресиран. Навярно защото не му позволяват да краде.. Спомняте ли си един известен руски персонаж Борис Немцов.Този тип никога официално не се е занимавал с друго освен политика се оказа че той е сдипли (навярно от недоядени закуски) 1 милиард долара в офшорни сметки. Да го ожалиш

155

до 163

преди 5 години

До АнонименТова в кой клуб по интереси го научи или го знаеш лично от генерал Решетников?

154

Анонимен

преди 5 години

Рейтинга на дрогара Путин пада стремглаво, нужни са репресии и по възможност нова анексия за да мобилизират крeростнине по пaтриотарска линия