15

Анонимен

преди 5 години

До баба мараНяма гаранции, насилието не е "привилегия" само на етноса. Често то се прилага и реципрочно търпи и от високо образовани хора.

14

баба мара

преди 5 години

какво значи не търпете вместо да се занимавате с насилници си вземете книжкитезавършете висше образование научете един чужд език намерете си хубава работаи чак тогава се занимаваите с женитба при първия сигнал че има нещо нереднобягаите и не се обръщаите

13

До 16

преди 5 години

Защо лъжеш като НПО активистка?

12

Значи

преди 5 години

Прочетох разказа "Лудата". Там става въпрос за това, че дъщерята на " лудата" е станала пpocтитyтка в големия град. Никъде не се говори са домашно насилие.

11

Анонимен

преди 5 години

Чакай малко, "Лудата" не беше ли за майка, която се оплакваше, че дъщеря й отишла в София да работи като прислужница и ражда извънбрачно дете?

10

Анонимен

преди 5 години

Спомнете си онзи разказ на Елин Пелин." Лудата "или го прочетете! Сигурно е писал този разказ в началото на миналия век, но изглежда психологията на българина не е мръднала на сантиметри от онова време, когато става въпрос за домашно насилие и че той смята това за законно. Накратко, една жена тича разплакана и пребита за пореден път от мъжа си да се жалва на селския поп и умолява за помощ , а хората просто си казвали, че тя е луда , защото редовно я чували да крещи и плаче... А някои подмятали, че трябва да търпи и да не се оплаква, понеже това е законният й съпруг, все едно Бог е р

9

Анонимен

преди 5 години

*** вечно е голям мъж. Жената вечно му е длъжна - трябва да готви,чисти,работи,гледа него и децата,да му се подчинява щото той е мъжът. Ако естествено не изпълнява неговите нарежданията тя трябва да бъде ступвана за да си знае мястото - сиреч подчинена на ***.Ние след 20 години може и да се изравним с европейците по стандарт,по манталитет и след 120 няма да можем обаче.

8

Западноевропеец

преди 5 години

От коментарите си личи, че българинът е сексист. Забелязал съм, че винаги щом се появи някоя новина за изнасилена жена, голяма част от коментиращите смятат, че тя си го е измислила, за да привлича внимание. Също така, когато има новина за пребита или убита жена от мъж, винаги има много хора, които смятат, че жената си го заслужила по някакъв начин, даже и да не знаят какъв точно е случаят. ИК изобщо не е най-големия проблем на държавата ни, но простия Бай *** не може да го проумее.

7

ъхъ

преди 5 години

Това е третата статия с напълно аналогичен текст в онлайн медии (до момента е публикувана в Дир и Новини.бг! Защо не напишете, че е платено съобщение? Жалки сте ...

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Ето как трябва да се отнасяш към семейния живот................да те наяхат в дранголника за да се сетиш че с бой и психо насилие не става! Дано спазват закона с пълната му строгост за да "пометнат" дебелите тикви с животинските манталитети!

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6"В самото начало на брака вместо да се гушка с половинката си и да я гали трябва да постави картите на масата и да каже"В Тъпуния разсъждават като отпреди 500 години и за това нищо не излиза! Ще си се смилате и така докато поумнеете!

4

Анонимен

преди 5 години

Домашното насилие се поражда от ред фактори. Жената обича да се чу.ка с чужди мъже. Мрази да готви и чисти. Не се грижи за децата. Обича чашката и заспива с нея. Само един от тези фактори е достатъчен да се породи конфликт. Но какво се оказва. Оказва се че мъжът е виновен. Съгласен съм че мъжът е виновен защото е изпуснал юздите. В самото начало на брака вместо да се гушка с половинката си и да я гали трябва да постави картите на масата и да каже. Ето как трябва да се отнасяш към семейния живот

3

Кътил под чехъл

преди 5 години

Жена ми счупи тръбата от прахосмукачка та в гъба ми и главата.Излъгах я че ще взема аванс ,ама не стана . За тъщата няма да споменавам че става страшно.

2

House M.D.

преди 5 години

Статия от хумористичната част на сайта.

1

Ами

преди 5 години

Ако всяко трето предумишлено убийство е на жена, тогава две трети от убийствата са на мъже. Какво казва ИК по този въпрос?