63

до 50

преди 5 години

До АнонименСъгласен съм с теб ,че сме зависими.Истинската новина е как и защо руски агенти тровят о директора на военния завод Дунарит , за което пресата и българското правителство мълчат като............

62

Томов

преди 5 години

Ограмотете се бе милички .Ще ви е от полза .ПрИписан означава неправилно определен .Пример :"ПрИписват предателството на Левски на свещеник Кръстю" .ПрЕписвам означава правя копие на чужд текст .Напр. Ученикът бе хванат да прЕписва на изпит.

61

Георги

преди 5 години

Радев е пионка на Путин.

60

Воко бо

преди 5 години

Човек със златен медал от средното си образование и отличник на випуска от Висшето Военно Училище както и с генерал-щабна академия. Човек способен 7а управлява Миг-29 едва ли е толкова глупав та са остави изцяло ня съветниците му дето и те гледат само да облажат нещо. Е големи пропуски има за момента, но изборът е негов. Дали ще остане в историята като Б.Б тоест предател или човекът дял тласък

59

Айдее

преди 5 години

Г-жо Захариева, двойка, двойка!Баремq да бяхте прочела Конституцията на Венецуела.Не знам какво образование сте завършила, но искрено се надявам да не е СУ, ако е СУ МО, срам и позор за Юридическия факултет.Изключително некомпетентни хора управляват БГ.(когато Труман заема президентският пост, поради внезапната кончина на Рузвелт, ето как го оценява Лорд Халифакс:"прилежен, макар и посредствен, но несръчен аматьор")

58

Анонимен

преди 5 години

Мнозинството НЕ е меродавно при преценка на кардинални решения. При никакви кардинални решения. Масата от хора се държи като всяка физична маса: стреми се към най-ниско кинетично (енергетично) състояние. Управляващите за това са назначени, за да виждат отвисоко повече, по-перспективно, по-дълбоко от хората в ниското. И да не ни вкарват в блатото.

57

Анонимен

преди 5 години

До истеричните антирадевциНападките срещу хора от семейството на който и да е политик са махленски тон. Когато нямате квалификация да представите аргументирана достойна позиция, лъсва истинската ниво.Лошо е, че лицето на страната е от психически, образователно и специализирано неподготвени хора.

56

Българин

преди 5 години

Радев говори от името на всички Българи. Има не малко анкети по въпроса и се вижда ясно мнението на мнозинството.

55

Анонимен

преди 5 години

Всеки по-буден гражданин на България знае от кого и от къде е преписана позицията на васалното, марионетно "правителство". Оставка на наведения и некомпетентен Буда!Оставка на управляващата ОПГ!Подкрепяме президента Радев!

54

Не е преписана!

преди 5 години

А е заповядана! Неграмотните *** не преписват, на тях им се заповядва какво да правят, а те като маймуни само изпълняват заповеди! Това са ГЕРБ!

53

Миро

преди 5 години

Президента е напълно прав

52

мен

преди 5 години

Приписана? Каква е тая дума? Всички журналисти ли са мйекаши вече? Какъв е тоя Речников състав, слова? Стига вече селяци, оставете ни на спокойствие.

51

Анонимен

преди 5 години

И то под диктовка !

50

Американ

преди 5 години

От 1945 насам всияки правителства на България са марионетни.Съвременните българи са с "мек гръбнак", а тези от мъжки пол и с нещо друго.

49

Анонимен

преди 5 години

Приписаха ни някаква позиция, която била преписана. Преведена е на евроатлантически език, който казва, че шефът винаги е прав, дори когато седи. Получават Заповед от Москва, или сега от Посолството, и приемат всичко. Защото Мадуро е пример какво става, когато не изпълняват.

48

мале

преди 5 години

Последно - приписана или преписана е позцията на президента?Май това е резултат от"приписването" на новини...

47

Анонимен

преди 5 години

Като сме толкова независими, защо не се възмутихме от саудитите за Кашоги или за онова момиче, дето избяга в Канада, а си хортуваме с принц Салам? Няма такова нещо 'независима' позиция. Не, че нещо Саудитска Арабия ни грее, ама Венецуела - още по-малко. Каквото каже господарят и нашите слагачи припяват.

46

Анонимен

преди 5 години

Слава Богу, поне засега имаме ЕДИН НОРМАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!

45

Анонимен

преди 5 години

Държава, която може да си избере генерал за президент и генерал за министър-председател (последното - макар и индиректно), се нарича "бабанова република". Но в интерес на истината никога България не е имала толкова видимо опростачен президент, който да работи единствено и само за Русия. В сравнение с него даже Петър Младенов изглеждаше нормален и поне малко патриот.

44

Анонимен

преди 5 години

И Пиночет беше кървав диктатор. Не дойде на власт с избори, а с кървав преврат. Изби хиляди, превърна стадионите в концлагери. Маса чилийци изчезнаха безследно. Хора се спасяваха в посолствата или намираха начин да напуснат страната. Да си спомняте САЩ да са се опитвали да демократизират Чили и да се разправят с диктатора?