7

Анонимен

преди 2 години

НИКОГА повече бе бих направил грешката да пътувам с Емералд Травел. Тези хора трябва постоянно да бъдат наказвани, както за некоректни практики спрямо клиента, така и за ред други неща, като например толкова много хора пътували с тях могат да потвърдят, че са виждали в техни автобуси да има ПРАВОСТОЯЩИ. Взимат ти парите и после отвратително отношение. Гледат да те излъжат в избора на хотел, докато подпишеш договора. В много други български агенции персоналът прави препоръки и съобщава нередности

6

Solar Power

преди 5 години

ДО 4: На баба ти хвърчилото. Българина има най-ниската инвестиционна култура. Трупа в банката на 0 лихва и като остарее и стане кукумицин мята каквото е останало през балкона :) И никой не му е виновен за това !

5

Анонимен

преди 5 години

Парите на българите наистина потънаха, но не за екзотични дестинации. Според официалните данни на БНБ-то и Инвестор, спестените пари в банките са 74 милиарда лева, а раздадените от тях кредити са 54 милиарда. Към кредите се прибавят и взетите 16 милиарда облигационен заем. Реалните пари са около 2 милиарда евра. Да ме прощават финансовите и банкови експерти, но парите на българите потънаха при управленията на Бойко Методиев Борисов.

4

Loyko

преди 5 години

Standarta na bulgarina ne mu pozvoliava da patuva kato normalen turist po sveta.Ne stava s drebni dzobni pari da se hodi na skapi destinacij. Eftino samo v Bulgaria...

3

Анонимен

преди 5 години

Най-големите измамници са Емералд травел и Караджъ турс. И агенцията "Он травел", ама те отдавна фалираха и изчезнаха. Пътували сме с много агенции, но само тези са били некоректни. Учудващо е как разни малки гаражни агенцийки успяват да предоставят по-добра услуга от тези големите прехвалените.

2

До 1

преди 5 години

Никак не е трудно човек да организира пътуване сам. Хотели колкото искаш, може и Airbnb да ползваш. Сам си определяш програмата, избираш си авиокомпанията.. Винаги сами си организираме всичко и никога не сме имали проблеми - вече над 20-30 пътувания в чужбина (без да броя околните страни - Гърция/Турция и т.н.).

1

Анонимен

преди 5 години

Да са си организирали екскурзията самостоятелно.След като няколко пъти бяхме прецакани от една суперизвестна агенция, която непрекъснато се рекламира и в момента, почнахме сами да си правим резервациите.Учудващо: винаги има места, няма дублирани резервации, плащаш доста по-късно, отколкото на агенцията (агенциите ползват клиентите като безлихвен източник на средства).Така че - български агенции? Никога вече.