24

Пост-комунизъм, баце

преди 5 години

30 години - минус 180 българи на ден изчезват - след комунизма - пустиня!

23

Анонимен

преди 5 години

Умират, защото не могат да си позволят нормално и качествено лечение. Защото здравните осигуровки са изземват, а при всеки един лекар се изисква заплащане за прегледите и изследванията в поликлиники или болници.

22

Анонимен

преди 5 години

Супер! Това глупаво племе изчезва бързо!

21

Без коментар

преди 5 години

"Разликата в заплатата между мениджър и работник - над 100 пъти!"

20

Анонимен

преди 5 години

И какво прави държавата по въпроса? Нищо! Копират западните модели, но те са актуални само ако има външно ограбване. При нас го няма и започна вътрешен геноцид. Изплуваха тарикати и мошеници, които единствено паразитират. Ромския електорат ще ви държи, не се бойте.

19

Трайо

преди 5 години

През 2085 г. ще сме на брой колкото 1885 г.: Назад в бъдещето!

18

The end

преди 5 години

Спрете да умирате и емигрирате ще има 10% увеличение на заплатите!Гражданите за европейско развитие на България заедно с техните приятели от САЩ и ЕС ще превърнат татковината ни Рай.

17

Дойче Веле

преди 5 години

рекетьорски служби.. Постоянни нови правила, така, че малките хора да нямат бизнес, да бъдат прецакани, изгонени, ограбени от шайката Обединени патриоти и ГЕРБ които са на власт. НЕщо повече, откакто са на власт въпросните обединени патриоти, все повече българи напускат страната. И да не лъжат, че всичките били нискообразовани и роми, защото това е голяма ЛЪЖА. Повече от поливината изгонени са чисти българи

16

Смирен депутатт

преди 5 години

Беден и неук народ лесно се управлява,за мързеливите българи които не искат да бачкат за 200евро цял месец на Сланчака,никаква аванта.С 560лв минимална заплата ще стимулираме младите в България да не напускат държавата и след 38 трудов стаж да се пенсионират с 206лв пенсия

15

Щерю

преди 5 години

На "Бизнесът" не му и пука за българите - само за печалбите...

14

Анонимен

преди 5 години

Е нищо нали червените пенсии остават да пишат глупости в нета.

13

Анонимен

преди 5 години

Веднага след като се отвориха границите след 1989 г. хората започнаха да бягат навън. Даже турците започнаха още през пролетта на 1989 г. Затовазабележете, че се отчита през 1988 г. Избягаха 1 млн. турци в Турция. После половината се върнаха. Само от там губим 500 хил. души.

12

Наблюдател

преди 5 години

Съвсем нормални процеси, резултат от управлението на алчните ни политици и работодатели. Около 2035-та ще сме под 6 млн. души, 2050-та около 5.2 млн. Предстои Дивият Запад в български вариант в края на века.

11

Danny

преди 5 години

Не всявайте паника. Има много по-малки държави, които процъфтяват икономически. Проблемът е, че раждат неграмотни, негодни и лош материал. Това е големият проблем. Който лелее по 88-*** да заминава за Венецуела. 9 милиона с вишки по границите и стрелба на месо. Нормално е да има по-малко деца. Без бразилците разумните гора гледат да го отгледат, образоват и подсигурят преди всичко. А който иска калабалък - Мумбай е далече, но Стамбул е тук наблизо.

10

Анонимен

преди 5 години

Такива статистики трябва ежемесечно да се дават на политиците, за да видят трагичните резултати от 'управлението" си, а не да говорят за розово настояще и бъдеще.

9

Анонимен

преди 5 години

Разликата е, че българите имат демократично право да избягат, а венецуелците бягат от режима.

8

Ром"с

преди 5 години

Нали цъфтим м връзвам с този ЕС,но народа ни бяга от нас за да стане икономически роб на западняуците(90%).

7

Анонимен

преди 5 години

Това не пречи на властта да се угоява безгрижно. Емиграцията е личен избор, но за този труден избор винаги има някакви сериозни причини. И за да променим тенденцията трябва да спрем да угояваме доволните избраници.

6

Анонимен

преди 5 години

Ние сме уважаван член на НАТО, член на Европейския съюз. Защо бягат, от кого бягат, от какво бягат? Някой Мадуро ли ги гони?

5

Анонимен

преди 5 години

И кво *** бе да не искате пак бодливи мрежи да не напускате държавата и заводи нема такива неща и после да казавете, че Бай Тошо е сатрап там под моста в Дуисбург там ви е мястото при пакистанците спринцовката с дрога в ръката и под моста това е демократично и хуманно Бай Тошо е кръволок и убиец.