12

АВЛАМОВА ЛЪЖЕ

преди 5 години

СЪЩАТА ГОСПОЖА ПЕТЯ НА ОТКРИВАНЕТО НА МАГИСТРАЛА СТРУМА ЗАЯВИ, ЧЕ "ИНТЕЛИГЕНТНАТА СИСТЕМА" РАБОТИ. СЛЕД УЖАСНАТА ВЕРИЖНА КАТАСТРОФА СЕ ОКАЗА, ЧЕ ВМЪОБЩЕ НЕ Е ПУСКАНА В ДЕЙСТВИЕ. ЗНАЧИ АВРАМОВА ЛЪЖЕ.

11

ЛАЗО

преди 5 години

Господи,господи с тези хора,с това правителство и с този парламент вече можем и да очакваме,някъде до 12 или 13 февруари,този месец и тази година новото ни електронноправителство.Честито!Господи слез вече и си прибери вересиите.Моля,те!Нищо,че търговския регистър лани не работи по-вече от месец,нищо ,че фал старта на Толсистемата е факт и до сега,просто и ясно,а само това ли не работи при нас?Много са И НЕ Е САМО ТОВА.Остава последната утеха-3 с два минуса!

10

Анонимен

преди 5 години

печат на уникални стикери, с пореден номер, разпространение по мрежите и разход на материал - дивидент 4.9%Електронна единна система с постоянен разход ток = 7%.=> токът е прекалено скъп.

9

СТАНИСЛАВА АРНАУДОВА

преди 5 години

любовница на Борис Марков, 2011 г взема на концесия ВСИЧКИ БАРИЕРИ в СЛЪНЧЕВ БРЯГ. Това е цената , с която ГЕРБ купува тогавашното ръководство на СДС. Тази така наречена бизнес дама се оказва ЕКСЛУЗИВЕН ПРОДАВАЧ на винетките на АПИ срещу скромните 7% от цената на винетките. Със сигурност отката за ГЕРБ и лично за ТИКВАТА е огромен. И даже скандала с неработещата ТОЛ система и продажбата на винетки не доведоха до разкриване на измамата

8

ap

преди 5 години

След месец и нещо ВЕЧЕ работят.АШКОЛСУН-МАШААЛЛА!Не ви е срам кадци без очи!

7

ДАЛАВЕРАТА С ВИНЕТКИ

преди 5 години

е грандиозна. Договорът подписан с КАПШ Австрия и анекса на преди КОЛЕДА 2018 КРАЖБА.Загуба за АПИ:15 млн. лв. неустойка по договор547 млн. лв. пропуснати ползи заради забавяне 75 млн. лв. платен аванс за дейности, които не са свършениЛюбовницата на бившия шеф на СДС Борис Марков, представител на КАПШ за БГ, чийто брат зам. кмет в БУРГАС от ГЕРБ прибира 7% от печалбата на винетките. СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДАЛАВЕРА

6

Анонимен

преди 5 години

За какво са ни толкова пунктове, колко пункта има в Япония или Германия пунктове за евинетки трябат на народа 2 000 не стигат ли ?

5

Анонимен

преди 5 години

Стационарните камери за контрол дали е купена винетка не работят

4

Анонимен

преди 5 години

Пълна пародия, от 28-ми миналия месец съм си купил и не ми я отчита в бг-тол до ден днешен, вече 11 дена.

3

Petar Tomov

преди 5 години

V bg posolstvata i konsulstvata prodavate li bg vinetki do trikoliornata nationalna lutenica i grozdovata meka toplina na panagurskia nationalen barut?

2

Тихомир Томов

преди 5 години

как няма да работи сега . Всички маймунки са наети без Обществени поръчки и парите отиват при правилните субекти докато съда не отмени договорите .

1

Анонимен

преди 5 години

Kade sa na kartata tesi 5000 punkta?