25

Анонимен

преди 5 години

Добрата новина е, че на всеки емигрирал българин се падат по деветима шведа. Лошата е, че тука им остава родата

24

Миндъзхар Минзухаров

преди 5 години

Пак под "българи" се има предвид "р о м и".

23

Поручик Ржевски

преди 5 години

Супер интегрирани сме в Германия, гледаме българска телевизия, четем български новини, говорим само с българи, сърби и руснаци. Кажеш му на немеца "Гутен таг" и той си мисли че сме интегрирани )))Дойче веле е съвременна немска розова пропаганда.

22

Анонимен

преди 5 години

Аз живея в Германия и ми е трудна интеграцията, айде, езика го понаучих, ама не мога да се интегрирам. Всяка седмица ходя на сръбска кръчма и си слушам чалга, пия си ракийка и шопска салата. За немците и тяхната култура хич не ми пука.

21

kukla

преди 5 години

Статията наподобява на пропагадните колони на в. Работническо дело от 1971 г. Няма никакъв намек например че германците се мъчат да се приспособят към новите граждани. Трябва непрескъснато да свикват с много *** по улици и кооперации, неуредици с пракраране, с покачване на цените на данъците, на годините за пенсия, да се образоват в посока какво казва Корана, да се отучят да ядат свинско, да постят по време на Байряма и т.н.

20

Анонимен

преди 5 години

Не знам и не ме интересува.

19

Ха-ха

преди 5 години

До new IP addressАйде без цинизми и про.стотии!Всеки трябва да влезе в приемливи форми.А към ***-Стига с тая политкоректност,ножът вече е опрял до кокала.Ако коментарът е съвсем приличен,защо го триете,ще се реши ли проблемът така?!Времето на Сорос мина!

18

Анонимен

преди 5 години

Халал да им са римляните.Ако снимате отново този прозорец от снимка ще видите,че винкела го няма вече.

17

Анонимен

преди 5 години

Интегрират се работят по строежите и се чудят в коя дупка да се заврът

16

Анонимен

преди 5 години

Нямат свободен интернет и ако свалите нещо от торрентите ви глобяват 400евро, а пак и пълно с всякакви ихалилита и турчалиачи в по евтините квартали. Така че съм пас да отида точно в германия. Някъде другаде може но там не.

15

Ха-ха

преди 5 години

Дойче веле правилно са забелязали,че проблеми създават САМО ЕДНА КАТЕГОРИЯ "българи" и "румънци"-ЛЮБИМАТА ИМ!Остава още да отбележат,че това се дължи изключително на характеристиките им като етнос,а не на условията в Германия.....Ясно че няма да стане.Щото тия се интегрират чудесно спрямо правата,обаче спрямо задълженията.....

14

Анонимен

преди 5 години

От цялата политкоректна статийка се разбра, че римляните са си римляни. И на Луната да емигрират, пак ще трупат *** пред входа и пак коня ще е в хола. И излиза (ти да видиш) как тук ги дискриминираме зловещо и те (милите душици) нямат друг избор, освен да отидат да източват немския социал. Ама какви сме лоши българите, еййй...изверги. Не че много ми дремуца за емигриралите българи където и да е по света, но е факт, че на който му се работи и е мотивиран, ще успее навсякъде.

13

Анонимен

преди 5 години

Взеха ни всички роми, кой ще работи в Чистотата? Гадни немци.

12

Анонимен

преди 5 години

Този българин на снимката много добре се е интегрирал. Сигурно е модел в някоя модна агенция.

11

Хаха

преди 5 години

Ето ви ги - интегрираите си ги. Програми, евро средства, каквото искате правете.

10

От 91-ва в Германия

преди 5 години

Много по лесно от България.Интегриран ли съм? Не беше нужно, спазвам законите, особено по пътищата (плащам 30% от стойноста). Германия ми помогна по европрограма да си създам бизнес, платиха 60хил. марки за преквалификацията ми (след 5г постоянна работа. Сега плащам куп данъци и съм повече от доволен.

9

Някоя

преди 5 години

Аз живея от 7 години в Германия и мога да твърдя, че съм интегрирана добре, въпреки, че не работя по специалността, която съм завършила висшето си образование в България., а се наложи да уча наново. Трябва да се отбележи, че владеенето на езика е от съществено значение, а желанието да постигнеш нещо е движеща сила в процеса на интеграция.

8

До8

преди 5 години

Значи българин. Така си и мислех

7

До 4

преди 5 години

турчеещ се ***е

6

Анонимен

преди 5 години

Чувствам се супер в германия