12

House M.D.

преди 5 години

Г-н Караилиев, няма достойни политици. Всеки политик е достоен единствено за тор на нивата ми и за асфалт под краката ми.

11

Поклон!

преди 5 години

Затова и демокрацията, която настана след 1989 г., не е никаква демокрация, а плутокрация, рай за червените капиталисти - довчерашни гробокопачи на същия този капитализъм. Нито демокрацията им е демокрация, нито вълчата им пазарна икономика е пазарна. До вчера бяха собственици на държавата, което значи и на държавната собственост, днес частни собственици на националните богатства, създавани от трудовият ни народ векове наред. Всичко се диктува от червените олигарси и мафиоти. Всички властващи партии след промяната са производни на Партията с голямо име БКП.

10

Цветан Караилиев

преди 5 години

До House M.D.Не бях наясно,че може да съществува толкова отвратителен индивид като Вас.Опитвате се да хвърляте помия по една от най-светлите личности на най-новата ни история.Разбирам,защо сте анонимен,инак едва ли щяхте да напишете такава гадост.Как се понасяте,без да Ви се гади?

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Тодор Кавалджиев никога не е бил политик. Решиха го към бан Петьо Коня, за да придадат малко по-човешки вид на президентската двойка. Иначе Кавалджиев беше скромен и свестен човек. Бог да го прости !

8

Анонимен

преди 5 години

Единственият добър политик е мъртвият политик.

7

House M.D.

преди 5 години

Тошко Кавала никога в живота си не бил достоен човек. Единствената му достойна постъпка е, че отърва света от себе си. Но какво прави Люти Еб*ан на това радостно събитие?

6

Анонимен

преди 5 години

Бил ли е агент на ДС?Че на снимките е пълно с агенти на ДС.

5

Анонимен

преди 5 години

Все още никой не съм видял да сдобие криле и да литне. Само този който не се е родил само той няма да умре. По важното е с какво ще те запомнят хората. Дали като *** или като истински човек. Живейте така че като умрете и гробарите за плачат за вас.

4

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости!

3

Анонимен

преди 5 години

"Той беше пример за скромност, чак до аскетизъм и пример за това как политикът трябва да работи за благото на своя народ, а не за себе си, каза Румен Радев.ми вземай си пример бе смешнико

2

Анонимен

преди 5 години

По некадърно направени снимки не съм виждала досега!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Traurnita praznik v prezidentstvoto li e?