39

Гледна точка

преди 5 години

Аз чета руските сайтове и знам какво е това *** и затова най-много си обичам господин Борисов и ще се самозапаля от обич по НЕГО.

38

Анонимен

преди 5 години

Бегай на нейде си, да те не виждаме вече! Кой ли ти вярва?!

37

ГЕРБ-ОСТАВКА

преди 5 години

Тиквата почна да гълта вода. Времето му изтече. За последните 7 години 400000 българи са се изнесли от България, благодарение на тиквата и ГЕРБ!

36

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

За нашта Тиква Тренчев бил символ на демокрацията?! Хаха, човекът, кой изрече култовата реплика "палете да им е.а мамата" и е в дъното на палежа на сградата на бившия партиен дом, човекът който на практика обезсмисли профсъюзното движение, превръщайки го в политически ПР на управляващите? Пак той е отговорен и за разсипването на СДС, заедно с другите лакоми партийни лидери..Аман от такива символи!

35

man

преди 5 години

И НА МЕН ГОСПОДИН БОРИСОВ НЕ МОЖЕ ДА МИ ЗАБРАНИ ДА ГО ОБИЧАМ И СЛЕД НЕГО НАЙ-МНОГО ДА ОБИЧАМ СУДЖУЦИ

34

Василев

преди 5 години

Мисля над един въпрос и не мога да измисля нищо!!!Защо в най-напредналите общества, където получават най-високи доходи и имат най-висок стандарт, имат най-развити Граждански общества???Защо точно във Франция , където жълтите жилетки смразиха кръвта на собствениците на монополите,банките и корпорациите, взимат най-високи заплати като работници???Мисля,мисля и не мога да измисля нищо!Агент Джери Пфайфър!ЦРУ!!!

33

Гледна точка

преди 5 години

Бря бря бря нам да е добря

32

man

преди 5 години

Бойко да се маха, искаме си БСП; Жалеем за времето на Жан Виденов!!

31

Анонимен

преди 5 години

Да, задават се избори и гарантирано ще се вдигнат заплатите на тези които са на държавна работа или службичка т.е на държавната администрация, полиция и пр. Останалите и пенсионерите пак ще се спасяват самостоятелно. - пък и те не гласуват правилно.

30

Гледна точка

преди 5 години

Много Гледни точки станаха тук, явно много ви харесва да сте такива!Само че *** нямат гледна точка, защото работят по заказ на Кремль. А ние обичаме Баце от сърце!

29

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ама Бойко е добър и им дига заплатите с 10 процента на комундрелите.

28

Анонимен

преди 5 години

А защо няма новина с колко е поскъпнал и ще поскъпва живота, за да направим сравнение?

27

Анонимен

преди 5 години

Обещание с лек полъх на евроизбори.

26

Анонимен

преди 5 години

А за пенсии нещо да кажеш,или пенсионерите "да ти се махат от главата".Според теб те не са хора,какво да се хабиш за тях,нямаш келепир от тях.

25

Боко Тиквата

преди 5 години

Ще вдигнем заплатите от догодина с 10%, ако ни изберете пак, разбира се. Преди това ще ви вдигнем ток, вода, парно, газ и т.н. с поне 15%, така че накрая ще ви се иска да не ви бяхме увеличавали доходите, ама карай да върви.

24

sas

преди 5 години

според НСИ БВП е бил 73 милиарда. Голяма разлика има между 50 и 73. Би трябвало да знае по-добре при положение, че беше на власт тогава

23

Анонимен

преди 5 години

10% е нищо! Всичко поскъпна, от 1 юли ще има още едно увеличение на топлата вода и парното. И горивата пак тръгнаха нагоре тия дни.

22

Анонимен

преди 5 години

Българската политика е на ГЕНОЦИД спрямо пенсионерите и най-низшите работници. За около 1 500 000българите подобренията в живота им са реалност. Но това не променя срамния факт, че 1 300 000 пенсионера получават месечно под чертата на бедност - 350 лв. Те са осъдени на мъчителна и бавна смърт. И това са българи, а не роми. Докато партиите не започнат да говорят истината, а не само каквото им е изгодно, няма да има решения на основните ни въпроси.

21

Анонимен

преди 5 години

Стандартните предизборни обещания.

20

Василев

преди 5 години

Всички министри и депутати,президент се избират пряко от народа!Народът е техен работодател и данъкоплатец!Защо се получава винаги така, в нашия случай , на работодателя и данъкоплатеца му вдигат заплатите най-накрая, след като робите и слугите си вдигнат техните заплати с няколко хиледарки???Мислили ли сте селяни прости, дали вие наистина сте истинските работодатели на държавните служители???Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!