29

Анонимен

преди 5 години

Ama deputatite i prezidenta si natiskat parcalite v darjavnite gratis luxkvartiri....

28

Анонимен

преди 5 години

Вижте къде купуват политиците и ще разберете къде е далаверата.

27

Анонимен

преди 5 години

Да речем, че имам 450 000 евро ... Ей така, готови. Защо по дяволите ще си купя жилище в София, а не в някоя нормална страна?"Защото си българин" - ами точно, зщаото съм българин и са ми ясни всички мизеии в странта, не бих си купил жилище, особено в София.

26

Анонимен

преди 5 години

Гольо-трольо си яде лютеницата в панелката и гледа да го докара до заветните 50 публикации за надницата от 20 долара.Няма пари да си плати парното и краде от сградна инсталация и от съседа, но дава акъл.Не е влизал в луксозен апартамент в центъра, затова твърди, че такива няма - щраус със заровена в пясъка глава и ***, вирнат в небето.Мирясайте поне от чувството за срам и липса на успех - освен в кражбите на дребно от службата и венцехваленията към разни селяндуро-мадуро-президентчета.

25

Анонимен

преди 5 години

"Възможно е много българи да си продадат имотите в Лондон и да инвестират печалбата си в луксозни имоти в България"Ако Англия излезе по кривия начин, ще е късмет, да си върнат и 60% от парите...

24

Анонимен

преди 5 години

"След като се задоволи луксозното строителство , след това следва да се задоволи пазара на нормалното строителство."Much logic, many sense ...

23

Анонимен

преди 5 години

До 21В Копенхаген има апартаменти на подобна цена ... Разликата е, че хората под 40 години, без 15 години стаж във високоплатена индустрия, без политическа кариера и без дядо от БКП, могат да си позволят, да си ги купят :)

22

Да бе да

преди 5 години

То тези цени ако бяха на далавера те депутатите щяха да ги изкупят досега и сега да ни ги продават .А ние да се избиваме да ги купуваме.

21

Анонимен

преди 5 години

тая статия е само за перачи ... това луксозен апартамент ми звучи като произведение на изкуството ... цената му се определя от това, кой колко милиона има да изпере. Търговията с права на играчи в спорта не е много по-далече. Всяка сериозна бг мутра има по един отбор у нас.

20

Анонимен

преди 5 години

Първо това не е таванът на имотите в центъра на София - има жилища, които се продават по 3,3-3,6хил. евро и е хубаво да отблелязвате, че това са суми без ДДС! Второ: на примависта се сещам за поне 3 затворени комплекса около София, в които цените за един имот стартират от 500хил евро! И да - има купувачи и се изчерпват като топъл хляб! И трето - като ще давате информация, поне гледайте да е пълна, защото никъде не видях да споменавате, че има и такса поддържка, която е мин.400лв. на месец!

19

Анонимен

преди 5 години

Щяло да има много квадратни метри ново строителство... Има ги и сега, но ако банката (която е финансирала строежа на повечето блокове в Банско и в София) реши да се освободи от имотите си, активите й ще се сринат. Тя отчаяно изкупува новите сгради, за поддържа цените. Но напоследък рекламите на същата банка зачестиха до втръсване и явно става напечено. Хем не може до безкрай да изкупува новите имоти, хем и не може се освободи от сегашните, без да срине пазара. Идва ли КТБ2?

18

Loyko

преди 5 години

Nashte Lux imoti...sa parodija na dobro kachestvo.Mnogo sme daleche ot istinskija Lux.Otnovo sme si poviarvali i sme se vkarali vav film.Prouchete kak se stroi po sveta..i kakvo se predlaga.

17

Анонимен

преди 5 години

и се очертава да растат още цените.....

16

Анонимен

преди 5 години

Надутият балон достигна тавана и скоро следва бууууум.

15

Анонимен

преди 5 години

Странно понятие е това луксозен имот. Всичко са го чували, но никой не го е виждал.

14

Анонимен

преди 5 години

София е град с 2 милиарда бюджет.Нормално е да има нови жилища идеята на политиката всички български граждани да живеят в един град,Така се спестяват транспортни разходи и има по малки разходи държавата .След като се задоволи луксозното строителство , след това следва да се задоволи пазара на нормалното строителство.Много от вас чакат второто но още просто не му е дошло времето , в момента са на приоритет баровците, след това идва ред на работещите българи.

13

Бате Гойко

преди 5 години

1"...т.е. само купувача трябва да я очаква, така ли?"Не е само купувача, посредникът също я очаква.

12

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е за наивни балъци, ако има все още такива.

11

ели

преди 5 години

Защо никъде няма новини за запорираните сметки на ***???

10

Анонимен

преди 5 години

Na kakvi apcheta ste today?!