87

SS

преди 5 години

При положение, че българите живеят от 30 г. във филм на ужасите, то посочените проценти не са верни - в пъти повече са ...

86

ТОВА ОБЯСНЯВА ВСИЧКО

преди 5 години

Най-големия враг на българина е ... друг българин.

85

Анонимен

преди 5 години

до до 45 години мизерияИмали сме Златен Лев, а не шума вързана с Валутен борд

84

До Перко

преди 5 години

Лека форма си Бро,ако знаеш как ти завиждам,в начален стадий си, и аз бех така *** в Швейцария мъ упраиха.Пробвай да се будиш сутрин дипутат, целият ще си във Тортички, и ще мислиш, че си в поле от ягоди, като в една песен на Ленън.Найш -кое на обяд да си Лий Харви Осуалд, то ти напира, ама напира да минеш покрай Министерски съвет и Народното Събрание, молиш се на колене да срещнеш Министър или Депутат, сдържааш съ, сдържаш съ, ама се натам те влече, и едни мечти за Джевелин, Искандер...

83

нормален съм бе!

преди 5 години

Като изпадна в криза се нагълтвам с амфети и си удрям две помни с херца. Качвам се нерегистрирана си кола с отнета книжка и блъскам две баби на някоя спирка примерно. ПОсле удрям един лабут на полицаите и им късам пагоните,след два дни пак съм си в къщи. Съда ни е много милостив и всеки път ме пуска..така до другата криза!

82

Анонимен

преди 5 години

До 45 години мизepияЯ пак ни обясни как сме били четвъртата икономика в Европа преди 44-та,.. викаш, били сме преди индустриални страни като напр. Чехословакия, Холандия, Белгия, ли? ааахахаха!!! С цървулите и калните улици по градовете? С две -три фабрики накръст /повечето построени от чужденци/, електрифицирани едва 20% от селищата, примитивно селско стопанство... Тия данни от салфетка в клубчето на ДСБ ли ги взе? Това ли те излъгаха реститутките там? Четвърта на Балканите по-може.

81

Лев

преди 5 години

Виновна е фрагментаризацията на идентичността на левицата!

80

Галин

преди 5 години

Изобщо не намаляват....всеки втори е изпитвал тревожност и паник атаки и то не еднократно...ама това е заради завидният ни стандарт на живот в Тикволандия...

79

До: Ракийка

преди 5 години

От Пуф,"пробвай ракийка",Тцъ не помага, пробвах с ирландска, на сутринта мъ боля главъта.Помага ми временното раздвоение на личността, сутрин се събуждам БГ депутат и пращъ от щастие!На обяд на обяд обаче съ превъплащавам Лий Харви Осуалд, тогава много избягвам Народното Събрание и Министерски съвет.Вечер ставам обикновен БГ гражданин и гласовете в главата ми се усилват, почвам да вярвам, че Земята е плоска.Помощ, иначе съм добре :)

78

фен

преди 5 години

Капитализмът е най-хубавия строй,всеки който е близък с властта и всеки който е далавераджия и крадец успява.Корупцията е брутална и го защитава на всички нива. Да го д**** бедните ....хахах!

77

Не сме виновни ние!

преди 5 години

Виновни са:- държавата- политиците- сички системи - съдебна, напоителна, храносмилателна, образователна, избирателна...- корупцията- турското робство- Путин- ЕС- САЩ- обствоятелствата- демокрацията- 45 години социализъм- малцинствата и етносите- светът е виновен- храните- закуските- градския транспорт- общинте и кметовете

76

Луд

преди 5 години

Аз пък съм си екстра.

75

отдавна казано

преди 5 години

Живите ще завиждат на мъртвите !

74

Анонимен

преди 5 години

Капитализмът не болестта. Капитализмът е лечението. Нали всички са умни и кадърни, нямат стимул да работят при комунизма и социализма и да са равни с другите, и не могат да са по висши, да изпъкнат и да станат по богати, да покажат индивидуалността си, няма западни лъскави стоки в магазините. Е, ставайте сега в 6 да бачкате като животни за надника, да се стимулирате, да треперите за работата, и магазините са пълни със стоки. Лечението ще бъде много дълко.

73

Българин

преди 5 години

Ами в днешно време със стресовия живот и некачествените храни, корумпираната държава и всички неправди в ежедневието (влизат ти в дома, крадат те, а ти не трябва да се защитаваш), е напълно нормално!От друга страна има клипове в тубата, в които се вижда как американски самолети пръскат във въздуха с неизвестни химикали територийте на "съюзниците" си и ни дума в никоя медия.Нашия "съюзник" сащ със сигурност от край време ни мислят "доброто"???!!!Така ще бъде докато не изметем ***!!!

72

АНТИ

преди 5 години

Живот в България е наказание.

71

Анонимен

преди 5 години

Не, бе. Просто капитализъм. Така е нормално.

70

Анонимен

преди 5 години

Да, симптомите за човека са това, а болестта се нарича КАПИТАЛИЗЪМ!

69

Петко

преди 5 години

Родени сме без да го желаем ,и живеем в отвратително място в гадно време. Как няма да сме психо алкохолици и деградета?

68

чувам гласове

преди 5 години

Много сме