107

Анонимен

преди 5 години

Няма на света по-големи мрънкачи от българите. Поне по това сме на първо място.

106

Анонимен

преди 5 години

АМИ =БЕГАЙ БЕ! НАКЪМ МОСКВА!

105

Анонимен

преди 5 години

Психясването на нацията е стратегия-затова бягайте от тази държава!

104

ЕТО

преди 5 години

РУСКИЯТ *** КА СЕ ГАВРИ С НАС :ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАР 98!!!

103

ОТБЕЛЯЗВАМ!

преди 5 години

И ТУК РУСКИТЕ *** СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ОБИЖДАТ БГ НАРОД! ЧЕТЕТЕ ИМ ОСТОВЕТЕ И СЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ С ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ!

102

Анонимен

преди 5 години

БЕ НАЛИ БЯХА 50%? ТУКА ГО ЧЕТОХ ПРЕДИ ВРЕМЕ. ИЛИ СЕ УСЕТИХА,Ч Е СА ПРЕСОЛИЛИ... ТЪРСЯТ СИ ХЛЯБ ХОРАТА...

101

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачС Нинова по-добре ли ще си или по-зле?

100

Анонимен

преди 5 години

До 97Нестле вън от България! Тез гадни монополист... Ооооо, то не знаеш. Вие не знаете! Те съсипаха суматя и народ. Къде им изкопирха продуктите и ги пуснаха на безценица, докато го съсичят, за месец-два, къде просто им пращаха мутри... Ем честито да вий нестлито...

99

Анонимен

преди 5 години

До 100Ми не ме уставихтемене, да зе а да властвам. Ко хубуу щеше да вии, *** авий сти прозти

98

Анонимен

преди 5 години

Всеки пети? Един на пет. Ако 100 го разделим на 5, получаваме 20.100-20=80!8080%Ясно!

97

АНТИ

преди 5 години

Кой ви е виновен ?!Не харесвахте руския соц ред,получихте безредие и геноцид.Мислихте, че ще живеете като бели хора,в бели държави ?Вместо това маФията превзе страната ни !

96

Пуф

преди 5 години

До: къде е държавата? Как къде - 2 милиарда за 16 фърчила, вместо за многопрофилна педиатрия в София и живота на децата ни.До: Македонец,Ти се радвай, че сме полудели, оти опраим ли се, не Северна, Александър Македонски няма да ви спаси, да си върнем териториите.Радвай се на тихата ни лудост и на "Пиянството на един народ".Това ви спасява македонците, за момента, и гледайте Албанията, че там е вашата диагноза - трайна и нелечима.

95

Василев

преди 5 години

Нещо ми се струва , че се надценихте!Нали сте хранели СССР, сега не можете себе си да изхраните!!!Готино е когато тати носи и мама меси!!!Кажете ми една стока или продукт,марка с което да се гордеете в цял свят , като я кажат, това да бъде еталон за българско кочество?Няма, никога не сте имали,нямате и никога няма да имате!Тези които създават такива стоки и продукти, никога не им е минавало през главата, да ходят и да робуват, да мият чиниите на някой друг, а се мобилизират и работят!Хю!ЦРУ

94

Анонимен

преди 5 години

След 13 години "Нестле" затваря фабриката за сладолед във Варна. Швейцарската компания преструктурира бизнеса си в България. През 2019 много компании ще преструктурират бизнеса си и много хора ще бъдат преструктурирани, а ако човек не се структурира бързо до няколко седмици може да остане на улицата ако не си плаща сметките. А след 40 годинишна възраст, става вече много трудно да се структурира ако не е някакъв специалист, даже вече и след 35 години трудно става.

93

страдащ от депресия

преди 5 години

Аз страдам от депресия. Осъдете всички които някога са членували в БКП и аз ще бъда излекуван

92

Анонимен

преди 5 години

Заводите никнат като гъби, безработицата намалява, Брюксел дава милиарди да строим балетни зали и стадиони, хората се замогват, карат западни коли по магистралите и фърлят пачки през балконите.

91

Loyko

преди 5 години

Bulgarina si e poviarval...tova e tragedijata. Vizte Gala...pijama s perli...ami to plastmasovi topcheta...Vizte Mikimito perli...ceni...i shte raberete kolko sme zalki...i to na pokaz TV.

90

Гробокопач

преди 5 години

Моят психичен проблем се казва Бойко Методиев Борисов. Махнете Бойко и аз съм излекуван!

89

Анонимен

преди 5 години

Не е виновна демокрацията, виновни са българите защото са прости и некадърни. При демокрацията умните и кадърните са добре и правят пари и живеят щастливо, а само простите и некадърните са бедни и страдат от депресии.

88

Василев

преди 5 години

Знаете ли, че всички гениални учени и откриватели, котио са дали нещо на човечествота са луди!!!И знаете ли защо са полудели???Изтрещяли са защото са занели, че нищо не знаят и колко малко знаят, и колко много неща никога няма да узнаят, а са искали да знаят!!!Ако вие страдате от същото заболяване сте щастливци!Нещо пак ми се изостря биполярното шизофреидно разстройство!Агент Бен Гибсън!ЦРУ!!!