14

Анонимен

преди 5 години

Добре е че ще сложат още една врата на асансьора, вече има осветление в шахтата и домофон за връзка в кабината - та като се разпадне кабината на асансьора, дето се разваля всяка седмица понеже е от шперплат на 40 години и я крепят едни планки само - поне да знам на кой да звънна като пропадна от 12тия етаж, да ми е светло и да ми е сигурно че имам две врати

13

Анонимен

преди 5 години

Навремето лично другаря Живков поправяше и преглеждаше всеки един асансьор.

12

ползвател

преди 5 години

Докога само "весели" глупости ще слушаме от разни измислени "капацитети" с които за жалост БГ се напълни от десетилетия- ПРЕСТАНЕТЕ ДА ВНУШАВАТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ДА ВИ ПЪЛНЯТ "ПРАЗНИТЕ" ДЖОБЧЕТА..... Има си професионални сервизи, които работят, които са отговорни и поддържат асансьорите- а направете статистика кои се повреждат- произведените преди 10г. или преди повече от 40г.- ама не Ви стиска :))))

11

Жо

преди 5 години

СЛЕД БЕЗУМНАТА идея, във всеки асансьор да има монтирана телефонна връзка за 350 лв, лампа като прожектор за 50 лв, осветление в асансьорната шахта за 100 лв, сега искат и монтаж на вътрешна врата на кабината.За 45 години, откакто съществуват българските асансьори без вътрешни врати, те са извършили стотици милиони безпроблемни превози на пътници. Произшествията за тези 45 години се броят на пръсти и всичките са от неправилни действия на пътника, които вътрешната врата нямаше да предотврати.

10

Анонимен

преди 5 години

Понеже според БКП-БСП всички сме равни посочете ми поне един висш партиен функционер да живее в панелка. Няма нали. Сега пак си гласувайте за милионерката Нинова и БСП.

9

Анонимен

преди 5 години

Да, първо ги изгониха от селата, а след това ги изгониха в чужбина. Следва да ги изгонят към Марс скоро.

8

Анонимен

преди 5 години

"Бизнесът" отново иска да се приеме лобистки закон от парламента, за да спечелят от държавата и населението много пари. Бизнесът не разчита на пазара, конкуренцията за печалбите си. Ако разчита на тях, ще фалира много бързо. Пазарните мантри, които ни повтарят от екрана всеки ден, са за баламите.

7

Анонимен

преди 5 години

Всички проблеми с панелките, асансьорите и други са в резултат на престъпната политика на БКП-БСП . Изгониха хората от селата като им взеха земята , след това ги набутаха в панелки , а те са свикнали да си живеят в къщи и на свобода. Сега никой не иска да плаща пари за асансьори или за общи разходи и живее като скот . Това е истината другото е следствие.

6

Варна тракия

преди 5 години

В сградата която живея е на 10-ет месеца и е гаранционен пет години, тези в панелите не ги мисля, то при тях сградата може да се срути те тръгнали за асаньорите да мислят !

5

Анонимен

преди 5 години

Ходете по стълбите, здравосло и безопасно е :)

4

Анонимен

преди 5 години

Що бе новата водеща е супер. Леко по перви е от предишната която имаше супер чисто излъчване като на момиче от село, където само ни напомня колко са ни разкъртени нервните системи в града и го мразим като го видим да ни напомня за това.Та странна змия е, но как може да не я харесваш като видиш как се ухили в репортажа за ла_йната в къщата от ония ден.

3

Анонимен

преди 5 години

Целокупно колектива на подръжката носи отговорност, политическа, финансова може и техническа!

2

Анонимен

преди 5 години

Оф, тая водеща като я видя ми става лошо!

1

баба мара

преди 5 години

от какъв зор трябваше да се поставят телефоните в асансъорите за 274 лв товае лобиско решение сега пък асансъорите били стари хаиде да ги подменяме снови и някои да се нагуши ами сменете ги за сметка на държавата катосанирането