11

Дончо, краваря

преди 5 години

Кой беше този, кашоги, никой не струва повече от теглото си в злато!!!

10

Анонимен

преди 5 години

До такива заглавия водят реформите в образованието,през последните 20 години!

9

Анонимен

преди 5 години

Само да потитам,че може би съм пропуснал:САЩ и Евро съюза налажиха ли санкции на Саудитска Арабия за това убийство или избирателно правят това само срещу държави ,които не им играят по свирката???

8

Цецо

преди 5 години

До Абе 1Много си прав, поне за заглавията могат да потърсят някой грамотен човек да ги провери... направо се втрещих, когато го прочетох!!!

7

Анонимен

преди 5 години

щял да използвал...

6

Анонимен

преди 5 години

Само Османската империя ефикасно управлявал тия диваци арабите,сега виждаме на кво са способни

5

Верно

преди 5 години

До АнонименСамо лека поправка-на 11.09.01 Пентагонът бе ударен от крилата ракета,а не самолет.Формата на дупката го потвърждава.

4

Анонимен

преди 5 години

На Путин и на приближениете му наложиха луди санкции за къде по-леки "провинения". При това доста спорни като "доказателства". А тук нищо! Що така бе прогресивната международна общност? А? Тези създадоха и поддържаха ИДИЛ. Бомбандират си на воля в Йемен. Техни хора удариха Пентагона и СТЦ с отвлечени самолети пълни с невинни хора. Смазаха тяхната "Арабска пролет". Жените там са почти без никакви права. Разфасоват и отвличат в посолствата си по света не двойни агенти и доносници, а дисиденти.

3

Факт

преди 5 години

Вашингтон пост е медия на Сорос и е очевидно какво цели-да раздуха скандала и навреди на Тръмп!Обаче май повече вреди на самите САЩ...Отношенията със С.Арабия са такива,каквито са,много преди Тръмп и ще продължават да бъдат след него.Впрочем,записите на разговори на принц Салман,само потвърждават факта,че САЩ следят всички(вкл. най-близките съюзници)* и събират компромати за тях.Които да бъдат използвани при подходящ случай.*Американските служби не следят само Израел,ясно защо.

2

x

преди 5 години

родна реч омайна сладка

1

Ха-ха

преди 5 години

Бих казал-перфектна работа на турските тайни служби!Успяха да вкарат С.Арабия и САЩ в курт капан(вълчи капан)!С което атаката по самата Турция бе провалена до голяма степен!Идеята да накарат Кашоги да влезе в саудитското консулство беше брилянтна,а да се примамят там саудитските агенти вече бе фасулска работа.Турската студентка,успяла да омагьоса Кашоги заслужава орден и доживотна издръжка.Впрочем за нея не се чу нищо повече...