20

да 26

преди 5 години

Браво това се нарича позитивно надъхване за голямата награда.Действай смело напред към голямата награда първата крачка си я направил, остава ти дълъг път но ще го извървиш имаш вяра в себе си , а това е много важно когато минаваш такъв дълъг път. А ние се гордеем че има българи като тебе които са готови да се борят докрай.

19

Анонимен

преди 5 години

няма нещо което да не може да се хакне. хакер в затвора или за който се пише в медиите не е професионалист, щом се е оставил да го разкрият. има нещо повече от т.нар zero day exploits, има такива които дори не излизат в нета. щом една система е направена от хора, може да бъде хакната от хора. всичко е хакнато в момента, дори гугъл, правителства и банки, но само се наблюдават. самите nsa са хаквани многократно. дори и да няма изтичане на данни, не означава, че системата е сигурна.

18

Анонимен

преди 5 години

Виждам тука че има много желаещи да участват в тестването на системата им.Пожелавам ви успех, и да спечелите някоя от наградите.Ако не спечелите награда поне ще имате малко увеличени познания които един ден ще ви се отплатят.Но да вземете наградата определено ще е по яко.

17

Nezakonno

преди 5 години

Kakto I da go 4etesh tyrsim teroristi za zatvora I pitat koi iska.

16

Анонимен

преди 5 години

хората си тестват системата в реални условия, отделили са си средства за тестване.Това на всички бъргари вече стана ясно защо се прави ,защото има една фирма в България която пусна не тестват софтуер.настана една бъркотия.Явно хората не си падат по бъркотиите в които българите се забърват.

15

Ха-ха

преди 5 години

Цецо,ти си на ход!

14

Adolf Eichmann

преди 5 години

Ако някой ти плати примерно 15 милиона франка за да хакнеш системата и да промениш гласуването в полза на друг, би ли приел оферта от 150000 за да им докажеш, че можеш и за да могат да запълнят дупката? Не нали?

13

Анонимен

преди 5 години

Спокойно швейцарци. Поемете въздух. ще бъдете разбити само заради предизвикателството но няма да знаете кога , как и откъде ще дойде

12

Анонимен

преди 5 години

Ако системата е разработена от тия дето разработиха системата за винетките нямат шанс. :D

11

Анонимен

преди 5 години

а само за идея дават ли нещо?разпространяваш вирус, като се целиш основно в швейцарски IP-та. Той спи и се активира точно в деня на изборите, като единствената му цел е да бомбардира с ddos сървърите. Така сървърите ще блокират голяма част от IP пространството, хората няма да могат да гласуват и изборите се компроментират.

10

До 15

преди 5 години

До АнонименОграниченията по IP адрес са отживелица и не вършат работа. През TOR мрежата можеш да завъртиш адреси на ръка 3-4 пъти в минута, и то адреси от целия свят.

9

Анонимен

преди 5 години

По-скоро ги е страх от МАШИННОТО гласуване, там няма как да минават фантоми и ***.

8

vse edno

преди 5 години

До Анонимен 9: електрическо гласуване?? електрически винетки?? Съвет: пази се да не те хване електронно напрежение ако сбъркаш контакта...:)

7

Китай

преди 5 години

Дано обявата не стигне до китайски или индийски хакери, че ще откраднат вота и всичко, което се съхранява на тези сървъри. Ония са просто богове.Иначе защо му е на Китай да прави център с най добрите хакери на хонорари, със ултра модерни сървъри и удобства ако не краде информация в своя полза?

6

Хахакер

преди 5 години

Първо да се регистрират, а пък после да не ги засекат.Другото условие сигурно е да го направят без да ползват интернет.

5

Анонимен

преди 5 години

Тука ако направят електрическо гласуване, системата сама ще се разпадне, не трябват хакери. Справка -- електрическите винетки.

4

Анонимен

преди 5 години

Сега да видим нашите какво ще плямпат за е-гласуване, швейцареца пари на вятатъра не дава, значи е сигурна системата.

3

Анонимен

преди 5 години

Пак са измислили нещо умно!

2

Анонимен

преди 5 години

50000 франка са нищо, който може да проникне ще му дадат много повече като дойдат изборите

1

Анонимен

преди 5 години

Щом БСП искат електронно гласуване с електорат от пенсионери и неграмотни значи не е чиста работата там. Баба Донка и Айшето най обичат модерни технологии нали така.