32

Владо

преди 5 години

Стана ми смешно,но е всъщност...ТРАГИЧНО.Стотици хиляди хора,по документи се водят българи,не могат да говорят на български,децата им не ходят на училище и също не знаят български,административно неграмотни...не знаят към кой орган да се обърнат при нужда и това с знанието на държавата.Десетки години,поколения...как ще се интегрират?Как ще ги върнат в училище и научат на български,като родителите им също не са учили и не го знаят...НЯМА КАК.Лошото е,че и при българите я има тази тенденция :(

31

дедо Йов

преди 5 години

"Имало места, в които хората не говорят никакъв език, а използват свой хибрид от български, турски и ромски" мда връщане назад към природата, резултат от "демократичния" преход в комбинация от евроатлантически ценности, алчни политици и т.н.

30

Анонимен

преди 5 години

Къде е куриоза! В дивата природа хабитат е месстообитание на вид.Когато хабитата е благоприятен вида се разпространява в големи размери.Затова са виновни държавните служители които като в един зоопарк се греижат за някои видове повече отколкото за останалите.После говорят за равенство.

29

Анонимен

преди 5 години

Когато в закона за личните документи заложите член, че право на български документи имат само граждани знаещи български език над някакъв минимум, и писмено и говоримо, много бързо ще научат езика. Без документи нямат право на никакви социални помощи... достатъчно негативи и зад граница ни докараха тези с българските си лични карти.

28

Ха-ха

преди 5 години

Че то в самата България е пълно с такива,дето не разбират български.Почти всички са концентрирани в един етнос.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Държавата може всичко, но няма желание да реши проблема - това е ОЧЕВИДНО!

26

Анонимен

преди 5 години

Блазе им, те поне по-лесно ще се махнат от тази клоакакаа българия.

25

Така...

преди 5 години

...още десетина години! После и пенсионери няма да има! Тука ще се преминава просто набързо. На тази територия ще се гледа само както американците на индианските резервати, и американката ще получава хлапето си - виждаш ли как Не трябва да се прави.

24

Анонимен

преди 5 години

Няма основно образование-няма помощи-няма детски-няма хляб-няма лекар - няма право да гласува. След като не допринасят за обществото - нека естествения подбор си свърши работата. Изнасилване на малолетна- затвор!

23

Анонимен

преди 5 години

Турски ценности!

22

Анонимен

преди 5 години

Хубаво, че дават(прибират) едни милиони, ама какъв ще е ефектът... Засега нулев...

21

Анонимен

преди 5 години

Елементарно е да се прекъсне този процес,но липсва желание и контрол! Без помощи от всякакъв вид за хора,които нямат основно образование! Без право на гласуване за хора,които нямат основно образование! Основното образование е задължително,а щом не спазваш задълженията си към държавата,то нямаш и права! За да се избегне получаването на диплома без нужните знания-изпитни комисии, а за проследяване и на самите изпити-камери в залите. Кое от изброените не е по силите на държавата?

20

Анонимен

преди 5 години

г-н Каракачанов,така е като продавате Бг паспорти !Трябва смяна на правилата за получавате на паспорт.-живене и работа в Бг минимум 5 години !-изпит по български език и история !-доказване на Български произход и клетва за вярност към България !

19

АЛов

преди 5 години

Ромския 2-ри официален !!!!!!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Как държавата изпълнява законите, щом тези хора от раждането си нямат задължителната по закон регистрация? Как след това гласуват и къде? Където и както им каже Цецо? Няма такава държава! Ако мен ме спре полицай и нямам лични документи, жална ми майка! А за тези плаващи пясъци - нищо!

17

Анонимен

преди 5 години

Те са толкова деградирали вече, че скоро ще говорят нечленоразделно.

16

Анонимен

преди 5 години

дедо Радой и аз се сетих за него и защо още не е панделата. Разследват Йончева, че знаела, че парите са с престъпен характер, а този заврян зет, заедно с дъщеря, като е взимал по 30 хиляди на месец за консултански услуги, да не би да не е знал, че не са с престъпен характер. Нито преди, нито сега е консултант някъде. Пък и редно да видим какви ценни съвети са давали, че банката фалира.

15

Евроатланик

преди 5 години

Важно е стрикно спазване на евроатлантическите ценности на онеправданите роми.Всички роми трябва да са на соцялни помощи плюс ТЕЛК.

14

Обедините.

преди 5 години

Бойко е най големият обединител на нацията, като дойдат избори и обединява всичките роми с каузата по 10 лева на глас, за всичкото роми, което гласува. В учебниците, ще фигурира, като Бойко I-ви Роминизатора и по негово време ромите са станали най многочислени, простиращи се ромските махали на Факултето, та чак до Черно море катуните.

13

Петров

преди 5 години

40 годин след САЩ? Никога не сме били расисти и робовладелци като тях. Макар че с това тяхно колониално управление у нас напоследък.