66

Преминаващ

преди 5 години

Това е тактиката им, да живеят в *** ! Иначе ще се отмиришат и после няма да могат да се разпознават в тъмното като крадат ?!

65

а

преди 5 години

прав е, те са бъдещето на бг... като си тръгнат нормалните ще остане само боко и верните му избиратели да плащат глоби и да хранят ненормално набъбналия полицейски състав, ама така и трябва да е в една криминална държава, полицията трябва да пази властта от народа а не да служи на хората както в нормалните демократични държави:))))

64

Бобчо

преди 5 години

До КрисиТе обитателите на какво мислиш миришат? И в апартаментите смрадта е същата. Само не виждам къде са конете, лятото са по терасите, ама сега щото е студено и сигурно са вътре.

63

криси

преди 5 години

Добре де, не им ли мирише на гадно от тоя ***! Колко му е да метнеш плика в контейнера! Под носовете им е!

62

Анонимен

преди 5 години

Ами просто държава и община не си изпълняват задълженията - не смеят да закачат тея дето ги избират.

61

ОСТАП

преди 5 години

О ГОСПОДИ, ПАЗИ КАРАКАЧАНОВ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДАНО УСПЕЕ ДА РЕАЛИЗИРА СВОЯ МОДЕЛ. ЦЕЛИ СЕЛА И МАЛКИ ГРАДЧЕТА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВМРО. НИКОГА НЕ СЪМ ХАРЕСВАЛ КАРАКАЧАНОВ, НО СЕГА ПАМЕТНИК ДА МУ ВДИГНЕМ ЗА СМЕЛОСТА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ОТ ВЪРХА НА ДЪРЖАВАТА.ДАНО УСПЕЕ!

60

Анонимен

преди 5 години

видимите резултати на герп

59

Анонимен

преди 5 години

И в София в кв. Христо Ботев направиха преди 12 години блокчета и в момента приличат развалини ! То не е за думи, то е да дойде телевизия и да снима входове, мазета, болкуци, изкъртени домофони, кражби на ток .......

58

Анонимен

преди 5 години

Щом не пазят чисто, да върнат парите за санирането в двоен размер.

57

Анонимен

преди 5 години

Колко глоби са наложени на домоуправителя?

56

чекист

преди 5 години

Казанлък имат кмет- калинка(руса), така, че нищо чудно...

55

Преминаващ

преди 5 години

Дай ми мамо късмет, па ме хвърли на смет ... ! "Интеграцията" върви не от 20, а от 50 години ! В края на 60-те ги извадиха от катуните покрай реките на БГ, настаниха ги в нови блокове, а те за 1 месец изгориха дюшеметата и вкараха конете в апартаментите ...

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Нашите родители как успяха да ни научат, че сметта и другите отпадъци не се изхвърлят през балкона и от прозорците?това е още едно доказателство за патологичната наглост на онези. Приучават малките още от предучилищна възраст да вършат каквото им скимне, да не се придържат към правила и да съсипват всичко, до което се докоснат просто за да не се натоварват с усилия. В първите 7 години се корени всичко.

53

Анонимен

преди 5 години

Ето това представляват тия. Такива са били винаги, и такива ще си останат за винаги!

52

Анонимен

преди 5 години

Децата били виновни. Те били хвърляли ***.Е тоя лъже като...

51

Анонимен

преди 5 години

А то пък по времето на комунизма сякаш са полагани грижи за блоковете.Построят го криво ляво без изолация. И после никакви ремонти, даже не ги боядисваха, затова всички са с един неопределяем цвят.

50

Анонимен

преди 5 години

Не е лошо, че са им санирали блока. Но вижте какво е наоколо - толкова ли е трудно да се хванат да си почистят?Представяте ли си лятото каква е вонята? А развъждането на зарази? И от там - в здравеопазването, пак на наша сметка.Да не говорим, че са направили блока от вън хубав, саниран, а какво ли е вътре? Дали не е пред полуразпад? 40-50 годишен панелен блок, за който са полагани 0 грижи в последните 30 години демокрация?

49

Анонимен

преди 5 години

В Турция такива блокове няма. Не само това, ами ако погледнете един нормален блок, той е с озеленяване, окосена ливада пред блока и подкастрени дръвчета и жив плет. Плащат си от входа на някой озеленител да поддържа. До блока е хубав асфалт. А тук в блок, където живеят БЪЛГАРИ е ***, кал, няма асфалт, колите спрели пред входа не можеш да минеш, в градинката фасове, хартии, ***, плевели, саморасляци. Грозно е. Улиците на дупки и с кал. Хвърлят си *** от прозореца долу направо.

48

Анонимен

преди 5 години

Aiii, ma tea tam sa vse ot chistotata i ozeleniavaneto na kmeta....

47

Мда

преди 5 години

Турско-ромски табиети!