67

Анонимен

преди 5 години

Народа е с Гуайдо дори без подкрепата на САЩ Мадуро ще падне.

66

Анонимен

преди 5 години

Човек, който се самопровъзгласява за президент и иска външна/американска военна намеса за да стане президент е предател и трябва да си понесе наказанието

65

Victimized

преди 5 години

"Мадуро изнесе цялото злато на Венецуела със самолети зад граница в Турция."Стига сте говорили глупости, голяма част от златото на Венецуела беше в "Bank of England", и заради така създалата се изкуствена ситуация от Лондон обявиха, че няма да им го върнат.Това което са дали на Турция е срещу импорт на храна, заради американското ембарго.Като повтаряте заучени фрази, без да ви интересуват фактите мислите ли си, че някой ви вярва?

64

Анонимен

преди 5 години

Нашите комунисти станали фашисти .А пък бившите фашисти станали московци.И пак си управляват. Бахахаха

63

А бе

преди 5 години

Латиноамериканска им работа.Ако не са проамерикански ла.й.н.а,ще са антиамерикански такива.Изобщо,в цяла Латинска Америка няма свястна държава,може би с изключение на Уругвай,където е пълно с потомци на избягали нацисти и затова има някакъв ред.Ако някой си мисли,че с Гуайдо ще цъфнат и вържат-ха дано,ама надали.Е,нефтът ще стане американски,разбира се.

62

Анонимен

преди 5 години

Тука един пише по 100 коментара за 2 $ заплата.Малко *** френия е таз работа.Представителят на Венецуела в ООН заяви, че Китай и русия са предложили военна помощ, но венецуелците искат мир. Призова и Колумбия да си седи на трътката и да не подгъзува на американците.

61

Гледат и треперят

преди 5 години

путин,Лукашенко,Ким... всички гледат и виждат.Видяха как свършиха Чаушеску,Садам,Кадафи,Мусолини,Хитлер,Садам.Знаят ,че Мадуро е следващият.Знаят и ,че техният ред идва. И треперят. От страх. И ужас.Страхуват се хората, от ЦРУ, от икономически санкции, от извънземните, от рогатия , от Бога, от хеморoидите си, от сянката си.Надяват се да извадят късмет като Кастро и да умрат спокойно чукнали 90-ка ,но знаят ,че шансът е малък.За това квичaт на умряло ,ако някой пипне някой от техните.

60

Осрсо

преди 5 години

Сащ дето си си искат петроля ний да не си време гагите.

59

Анонимен

преди 5 години

Мадуро изнесе цялото злато на Венецуела със самолети зад граница в Турция.сега и да падне от власт ще си живее живота. Отделно Венецуела я чака много голяма криза, защото нито ще има валутни резерви, нито ще има злато. Всичко е откраднато и изнесено навън.

58

Мислещ

преди 5 години

Американците със санкциите си донесоха на венецуелците дефицит от храни и лекарства. Сега лицемерно им предлагат хуманитарна помощ. САЩ съвсем безочливо твърдят, че за това е виновен президента. Нищо чудно, че американците са мразени по света заради наглостта и алчността си.

57

Анонимен

преди 5 години

Закахърили се тук, 100-те милиарда заем на Венецуела при 20 млн население.25 млрд. на Бокича при 5 млн. население не е ли същото??? А ???

56

Victimized

преди 5 години

"The real work began two years later, in 2007, when Guaidó graduated from Andrés Bello Catholic University of Caracas. He moved to Washington, DC to enroll in the Governance and Political Management Program at George Washington University, under the tutelage of Venezuelan economist Luis Enrique Berrizbeitia, one of the top Latin American neoliberal economists. Berrizbeitia is a former executive director of the International Monetary Fund "Неопетнен викате? Може да триете.....

55

Птиченце ми каза

преди 5 години

Че всичко е заради национализацията на някои картели и мафиотизираали индустриалци.

54

Бате Гойко

преди 5 години

"... един от най-дискретните членове на групата, Хуан Гуайдо..."Толкова е дискретен, че до оня ден никой не беше чувал за него, дори във Венецуела.

53

Анонимен

преди 5 години

Мадуро прави това, което прави всеки комунистически диктатор преди да го свалят от власт. Трупа пачки в чуди банки. НРБ през 1984 г. има $4млрд дълг. А през 1989 г. вече има $12 млрд. дълг. Нали се сещате, че някой тези пари ги е взел и трупал в чужди банки. И после е раздавал червени куфарчета.

52

Анонимен

преди 5 години

Това за времето с Гуайдо от Козяк ли ви го казват или от американското посолство ?

51

Анонимен

преди 5 години

Времето е с Гуайдо и венецуелския народ!

50

Анонимен

преди 5 години

Да назначават Гуайдо, че преход към пазарна икономика ги чака Венецуела.

49

До бай Ганьо

преди 5 години

Абе полуграмотнико,баш с мен ли тръгна да се конкурираш граматически,логически и смислово?! Хващай си тиквата под мишница и поемай на бабината си,защото не издържам про ста ците вече - ЯСНО??!!

48

драги ми Смехурко

преди 5 години

винаги съм бил за младите, не само защото те са нашето бъдеще, а защото и на нас, работещите, създаващи Реалните блага на търтеите в гза на димукрацята, младите ще ни изплащат пенсиите. както техните деца ще изплащат техните такива. е, това не е ли договор" за робство, което е предпрограмирано? нека социалният антрополог от село миндя да ни отговори! на него кой му плаща пенсията?