127

Az

преди 5 години

Какво сте се хванали да хвалите тая креатура на ЦРУ ? И на децата им е ясно че подобни клоуни не се пръкват без парите и логистиката на кукловодите. А човека си каза че работи за американците, т.е. на тях ще продава петрола на страната си. Така че я у лево !

126

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Чакайте малко,нещо не мога да схванане се напъвай, този проблем не е за твоята глава!

125

Анонимен

преди 5 години

Стратегията на САЩ вече не работи, като едно време, хората я разучиха в детайли и намериха слабостите и.

124

Анонимен

преди 5 години

Пратете Цецо да им организира изборите.

123

Анонимен

преди 5 години

дойде време да връща парите за обучението си в сащ

122

Анонимен

преди 5 години

Гуидо изобщо не е участвал в последните избори във Венесуела - факт. Ако приемем, че Мадуро неправилно е спечелил изборите, трябва да го касират и да назначат втория след него, но той не е Гуидо.На всичкото отгоре, според проучване на САЩ 70% от населението там поддържа Мадуро, 20% Гуидо и 5% се колебаят.При това положение, западните "демократи" станаха за смях с ултиматума си за избори в срок от 7 дена, защото Мадуро се съгласи а Гуидо отказа.Отказа, защото знае какъв ще е резултата.

121

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ КАК УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ? ПРИ ТОВА С ГОЛЯМАТА ПОДКРЕПА НА САЩ.

120

Анонимен

преди 5 години

До 150Тук въобще не става въпрос за комунизъм!А,между друго в Китай комунизЪма върви с пълна пара,и във Виетнам!А,между другото в България управляват бивши комунисти и децата и внуците на такива!Защо така,нали САЩ са против комунистите?

119

Анонимен

преди 5 години

Чакайте малко,нещо не мога да схвана,Венецуела нали е комунистическо-социалистическа мракобесна диктатура,където се фалшифицират изборите!?Е,как така опозицията е успяла да спечели парламентарни избори през 2015г.,и то при Чавес?А , по осведомените знаят ,че опозицията печели и губернаторски избори ,и кметски и др.!Нещо ,,прегряват манджата "нашите демократи!

118

Жоро

преди 5 години

Гледан сценарий. Изведнъж добрия идва досаден като квачка с подкрепа отвън.

117

Ментора бай Иван

преди 5 години

И кой го е чакал този лидер?САЩ - най-големите агресори и крадци на национални богатства от по-малките страни!

116

до 140

преди 5 години

Китай накара САЩ да вдигнат митата китайския ориз ще влиза в САЩ със мито. Китайците продават ориза само на китайски фирми вътре в САЩ ориза поскъпва драстично и Китай прибира митото. Заема на краварите е вече 24 трилиона долара и Тръмп няма думата Китай ако си поиска парите и САЩ рухва! Си Цзипин е хванал Тръмп за мадyрите на жена му.

115

Анонимен

преди 5 години

Обикновена американска марионетка............

114

ЗзЗ

преди 5 години

Да им изпратим за министър-председател онази пародия на цар - Симеончо. Чувам имал да си прибира "наследствени" петролни полета от Венесуела...

113

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно комунистическите мекерета си намират майстора! Всеки комунизъм води до национална катастрофа и фалит.Разбира не някой страни като Китай например имат достатъчно умни лидери който сами и навреме осъзнаха че комунизма не работи и бързо се ориентираха към пазарна икономика. И така избегнаха фалита и докараха просперитет.

112

Анонимен

преди 5 години

И как реши, че венецуелците мразят Мадуро като го избраха с вот 70%?Че янките го мразят дето не иска да им подари нефта си е ясно.А пък ние сега трябва да го намразим заради САЩ?Да ама не.

111

Анонимен

преди 5 години

ОТ КИТАЙ ЗАПОЧВА НОВАТА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА, ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА. ТРЪМП ЗАТОВА ИМ ВДИГНА МИТАТА НА РУХВАЩАТА ИМ ИКОНОМИКА И НЕ ЩЕ ДА ЧУЕ ЗА КИТАЙЦИ. ЖЪЛТИТЕ СА СЪГЛАСНИ И ФЕЛАЦИО ПУБЛИЧНО ДА МУ НАПРАВЯТ, АМА ПОЛУЧАВАТ САМО ХУРКАТА, ЗАЩОТО ИМА 34 ТРИЛИОНА ВЪНШЕН ДЪЛГ, А АМЕРИКА ВЕЧЕ НЕ ЦЕПИ БАСМА НА НИКОЯ ИЗМИСЛЕНА " ИМПЕРИЯ"

110

Анонимен

преди 5 години

Хайде, "Създаване на герои" започна.

109

Един мармот

преди 5 години

Аз си мисля, че изборите в Никарагуа са фашифицирани нямам нито едно доказатлство за това САЩ да ме самообяви за временен президент на Никарагуа и джунглите на Борнео.

108

Емо

преди 5 години

Авторът добре се е постарал да напише истината за Венецуела, но нашите болшевики си занаят тяхното.