13

Анонимен

преди 5 години

Сащ ИМАЛИ интерес от силна и просперираща ЕВРОПА .

12

Анонимен

преди 5 години

Силно остаряло твърдение е, че Русия подготвя вариант на крилатата ракета Калибр в наземен вариант и увеличен радиус на действие до 2500 километра. Преди дни Пиндостан излезе от договора и руснаците започнаха да "учат" крилатата ракета Калибр да лети на 3 500 км.

11

Боби

преди 5 години

"САЩ заявяваха с достатъчно основания, че Русия подготвя вариант на крилатата ракета Калибра с наземен вариант и увеличен радиус на действие до 2500 километра, което е пряко нарушение на договораТолкова е експерт тоя дето се е изтъпанчил в ефир да се ИЗЛАГАТова го каза Путин в събота след като първо декларираха че РФ също излиза от договора и второ го постави като задача на военните да "заземят" калибрите като първа конрамярка

10

ШАМАРЕНАТА ФАБРИКА

преди 5 години

Това което се случва е че САЩ спира гювечa на Европа и й казва че трябва вече сама да се оправя и да развърже кесията за отбраната си. Дойчовците си мислиха, че САЩ ще ги хрантути вовеки веков, докато те си правят алъш-вериш с Русия, поточета, това-онова. В същото време ЕС е наложил мита на американски стоки и се прави на умряла лисица. И какво стана накрая? Германия в рецесия! Когато САЩ кихне, Германия се разболява. Велика и всемогъща е Америка, дойчетата да си знаят мястото.

9

Анонимен

преди 5 години

Без значение дали е с среден и дълг радиус като се взриви ядрения заряд и всичко в радиус на 90 колометра от взрива ще кристализира

8

ПЕНКО

преди 5 години

С КАКВИ РАКЕТИ САЩ И ИЗРАЕЛ АТАКУВАХА НЕЗАВИСИМА СИРИЯ -НЕКОЛКОКРАТНО ??? КАКВО МИСЛИ ИРАН ЗА СЪЩО ТАКИВАТА РАКЕТИ /БЕЗ КИТАЙ ...БЕЗ КИТАЙ / !!! НО ВОЙНАТА Е ВОЙНА ,КОГАТО Е НА ТВОЯ ТЕРИТОРИЯ !!! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ 200 МОИ СНАЙПЕРИСТИ УБИВАТ ДЕЦА / В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ / НА 10 ОСНОВНИ ГРАДА НА САЩ -ОТ 2000 МЕТРА !?!? --- В ОТГОВОР НА АТАКАТА ИМ ВЪРХУ МОИТЕ -НАШИТЕ ДЕЦА !?!? А "КУЛИТЕ" СИ БЯХА ЕВРЕЙСКА ГАДАОСТ , ЗА ДА СИ ИЗСТРЕЛЯТ КРИЛАТИТЕ РАКЕТИ ПО ХИНДОКУШ И ДА ПОРЪЧАТ НОВИ !!!

7

Анонимен

преди 5 години

Общо взето предстои едно нищо. Както до сега.

6

вгз

преди 5 години

Чичо Сам и да разположи ракети, нашите няма да могат да им опънат ластиците. :)))Вместо при нас, има установки Пейтриът в Румъния, които всъщност са тръби за изстреляване на ракети вертикално. А каква ракета ще се изстреля, е друг въпрос.

5

Анонимен

преди 5 години

Следва това ,което беше преди договора - надпревара във въоръжаването, СССР не му стигат кинти, глад и мизерия и разпад на СССР. Хуманитарни конвои и американски помощи за градуващите руснаци. Вече е било през 1991, същото ще е и сега . Ако два пъти настъпиш греблото , два пъти ще те удари по челото. Това руснаците го умеят.

4

Анонимен

преди 5 години

Като гледам на руските агенти много им се иска Бг да има ракети. Все за ракети реват, а Чичко Сам може да ги чуе и току виж разположи красиви, НОВИЧКИ И УМНИ Щатски ракети на наша територия. Пък след някоя и друга годинка ще можем да си ги купим разбира се без боеголовките, ДОСУЩ КАТО СОВЕцкАТА СДЕЛКА С ПРОСЛОВУТИТЕ СС23 ПРЕЗ 80 ТЯХ ГОДИНИ!ДА Е жив и здрав Тръмп, той си знае работата с росийското ежене

3

Анонимен

преди 5 години

Става лошо за целия свят..............молете се само да няма ядрена война!!!Че радиацията не избира, кой ляв, кой десен, кой комунист, кой капиталист!!!

2

Анонимен

преди 5 години

БОТОКСОВИЯ ЛИЛИПУТ Е В СИТУАЦИЯТА НА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ, СЕГА РЕВЕ ЧЕ САЩ МУ Е ВИНОВЕН

1

Анонимен

преди 5 години

Рижавия каскет остави света без договор какво следва и той не знае Ротшилд още не му е казал какво да прави.