65

д-р Колев

преди 5 години

Да се чуди и мае човек четейки великата мисъл на г-н Ананиев: "Няма намаление на лимитите за хемодиализа и ражданията. Те имат един общ, даже не бих го казал лимит, а размер на разход, който им е определен за дадения месец. В рамките на този размер на разходите те са длъжни да извършват своята дейност". "Лимит" и "размер на разходите длъжни да извършват своята дейност" било съвсем различно !!!? За мен това е едно и също г-н министър! Като не се събереш в ОПРЕДЕЛЕНИЯ размер, какво значи-ЛИМИТ!

64

Анонимен

преди 5 години

американците винаги си избират хара нестабилни издънили се в определена област или зовисими с миналото сипасито - татето марксист съветник на бае ти тошоцецка - партиен секретар в плевенския съвети банкянското папуасче второ поколиние комунист и т.н.и ги пробутват за управляващи затова са и лесно управлявании беззащитниако е някой честен човек немогат го изнуди трябва да го самоубият горко на наивниците дето им вярват

63

Анонимен

преди 5 години

10 години ги закриваше и сега преди изборите търси балами да му повярваттакъв *** направо засрамява бая ви ганяа за тези дето му се връзват нямам думи

62

бааа го

преди 5 години

Борката толкова много лъже, че вече сам си вЕрва!

61

Анонимен

преди 5 години

Как може да обещаеш, че няма да правиш нещо което вече си направил? Я пребройте колко са закритите болници последните 10 год! Да не би аз да съм ги закрил!?

60

мммм

преди 5 години

Борисов е за психиатрията, там да го лекуват.И днес е пропуснал да си вземе хапчетата.То лекари няма или ще докара сирийци, авганистанци и пакистанци да лекуват и малкото останал народ.Ама то при тия заплати едва ли ще дойдат.Само като ни видят болниците ще се хванат за главата и ще избягат.Или пък може да докара лекари от Саудитска Арабия нали беше там на посещение може да е договорил нещо по въпроса психаря.

59

Max

преди 5 години

Той и един друг "обеща" да Ви оправи за 800 дни : ) и на него така му вЕрвахте : )

58

ГЕРБ - НЕ, МЕРСИ

преди 5 години

Човека има по-голяма цел... да закрие България. За 7 години успя да изпрати 400 000 българи по данни на НСИ!

57

Анонимен

преди 5 години

Данните показват, че населението намалява бързо и няма пари за държавна издръжка на толкова болници и лекари. Съкращенията на сестри и лекари са неизбежни или може като частни ако имат печалба. Единственият изход за общинските и държавните на МВР, МНО, Пирогов, СУ и др. е да вдигнат плоския данък но ГЕРП отказват заради изборите.

56

Аз

преди 5 години

Той не закрива, превръща ги в морги с безбожното крадене!

55

Гого

преди 5 години

Закрити болници по времето на ГЕРБ ГР. Елена-2013..Дряново- 2013 ...гр.Кула -2010 ..Тервел - 2012 ..ген. Тошево - 2012 .. Трън - 2012 .. Брезник - 2012 .. Бобов Дол - 2011 и т. и т.н.

54

Горан

преди 5 години

Боце нищо не закрива, той само открива! Реже ленти!

53

Горан

преди 5 години

Че, те тез болници не са докарани до тоя хал за един ден! Сега ли се сети, че си е мамата? То, болници няма да стане нужда да закриваш, ама ще се закрие България!

52

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименработата е там,че НЕ ни приеха като "равноправни"!Приеха ни като ТЕРИТОРИЯ,управлявана от Слугата.Започнаха да "снасят" милиарди но 90 процента от тях отиват в пеликанските гуши на слугите...Разбира се,"Ония" знаят тоя факт,но той им изнася....За съжаление и ние знаем тоя факт,но изглежда..и на нас ни изнася..странното е че го повтаряме стократно,но НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМАМЕ...

51

Анонимен

преди 5 години

Болниците като тези в момента, претърпели "Чернобил" по няколко пъти, трябва да се реставрират и оборудват с апаратура на нивото на тези в истинаките ЕС държави! Нали сме държава от ЕС, защо не спазваме уговореното от съюза който ни прие като 'равноправни'!

50

ПроСоТо

преди 5 години

Тиква каже:-"Докат векувам като "минпридсидатиль" нема да капладисвам болници"....браво,похвално,шлангоръзгъвачо,но я кажи:-Докат си играйкаш на "минпридсидатиль" колко Българии ще ЗАКРИЕШ?!ще ти дам няколко варианта:-1Една България-2.Една и единствена България-3.Даржавата на българите,просъществувала ПРЕДИ ТЕБ 1300 години НАЙ-МАЛКО....та мажоретки,чорбаджията ви не чете тия сайтове,но вие какво бихте казали от негово име?

49

БОКО ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ

преди 5 години

АКО НЕ СА ПРОДАЖНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ, БОРИСОВ, МУТРАТА ОТ СИК. ОТДАВНА ДА Е ИЗТЕКЪЛ В КАНАЛА, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО. СЛЕД КАТО СЪСИПА ВСИЧКО И ОКРАДЕ ОТКЪДЕТО КАКВОТО МОЖА, СЕГА СЕ ОПИТВА ДА СЕ ХАРЕСА С ПОРЕДНАТА ЛЪЖА ЗА БОЛНИЦИТЕ. ЗНАЧИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ТЪРСИ СРЕДСТВА ДА ДОФИНАНСИРА ОБЩИНСКИТЕ БОЛНИЦИ. ТЕПЪРВА ЩЕ ТЪРСИ. АМИ АКО НЕ НАМЕРИ? ОКРАДЕ ПАРИТЕ ЗА КУХИ МАГИСТРАЛИ И ВЕЧЕ НЯМА ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА.ЖУРНАЛЯТА ОБАЧЕ КАЗВАТ,ТОВА КОЕТО ИМ Е НАРЕДЕНО-НЯМА ДА ЗАКРИВА БОЛНИЦИ.А ЗА ПАРИТЕ -НИТО ДУМА

48

Анонимен

преди 5 години

Закрийте болниците, скоро няма да са нужни............но пък трябва да се откриват нови погребални агенции!!!

47

Какво

преди 5 години

Вярва ли му някой? Освен да чувства, че малко му остава. Този човек закри държавата.

46

реалист

преди 5 години

"Борисов обещава: Болници в мое управление няма да закрия"Главния Шайкаджия няма да ги закрие, но няма и да ги ремонтира, оборудва с техника и да инвестира в персонал,а ще ги държи в будна кома, защото частните болници са приоритет. И те ще "усвоят" новите 500 мил лева. Всички депутати и министри да се лекуват по родните си места в държаните и общински болници, а не в Лозенец. Оставка на вмирисаните суджуци.