12

Влади

преди 5 години

Мда, нещата в Турция отиват към Венецуелски вариант. Лирата се обезценява, а държавата по административен път иска да задържи цените. Няма да се получи.Да четат историята на рухването на комунизма. Най-пресния пример е Венецуела : авторитаризъм+социализъм= фалит.

11

Анонимен

преди 5 години

На турчин да имаш доверие все едно да си имаш доверие на патлаждана! Тьй че тия мошенници гладь ще ги гони докато трьмпеско не каже стоп.

10

Анонимен

преди 5 години

До заплодения АнонименОт 1.5 ст. ток на 35 ст за киловат1.5ст може да е бил когато са го открили тока :)По времето на правешкия селянин беше 2.2 ст, но пък имаше режим 2ч има - 3ч няма.Що не вземеш да отидеш в русия?

9

Анонимен

преди 5 години

Ердоган ще бъде "мачкан" от САЩ първо със цените, за това че им се опъва. Те му го обещаха. Да не го прецакат като Мъдурестия, и после ЕС да му прасне една декларация, че не го признава за президент, ами да речем някой Гюлен. От англосаксонците всякаква гадория може да се очаква. Може да му намерят ядрено или химическо оръжие и какво ли не!

8

Потребител

преди 5 години

Aм'чи то и у БГ си е хр. терор.Вчера на плод и зеленчука до нас, патладжана ми се усмихва на 6,80лв.Съсипахте я тая пазарна икономика.

7

Mustafa

преди 5 години

Ердо лесно е да се вика по площадите за минимум три деца. Ама като майките и татковците са неграмотни и безработни ти няма да ги изхраниш. Отново са порастнали с милион и са над 82 вече. Ама тези гърла трябва и да се хранят, хайванин.

6

Анонимен

преди 5 години

Елате тук в златна китна заплодена на задна Съседка. Незнам как ще ви се отрази заплата от 300 евро с която само сметките за парно тока и водата неможе да си платите а за храна ще питате къде селат гладните. Вдигнали им се с 6 % цените ами какво да кжем ние с гайдите. Какво ви говори 500 % вдигане на цени. От 32 ст хляб за 1 кг сега е 1.20 за 680 грама. Колко увеличение е това. От 1.5 ст. ток на 35 ст за киловат. Ами кашкавала от 2.50 на 15 лева. Как ви се струва евтиния е у заплодената Съседка

5

ЕС

преди 5 години

Всяка година хвърля хиляди тонове качествени храни на вятъра и се чуди как да ги закара в Африка на бедстващите, ама в БГ доставя скъпи и некачествени храни Това не е Хранителен терор, а евроблагодат. Путин е виновен!

4

Анонимен

преди 5 години

От мненията по-долу виждам тотално непознаване на съвременна Турция. Колко пъти сте били в Истанбул примерно? Знаете ли, че всяка седмица маса народ от България ходи в Лозенград да пазарува - от маслини до сирена, кашкавали и каквото се сетите, именно защото там цените са поне с 20-30 % по-ниски от тези у нас. А качеството им е супер. Едно яке там ще го вземеш за 30 лева, тук ще е 100 лева. В пъти са по-добре. Ами разходете се малко по света де, така от вкъщи е лесно да се дават квалификации.

3

Анонимен

преди 5 години

До batevaleА пък ние си ги произвеждаме сами ама през януари не никнат и затуй ги правим на пюре и лютеница, явно само при вас в Турция никнат и си ги доставяте от там евтино, ежте еврочушки бе що не ядете.

2

batevale

преди 5 години

До Анонимен 1 : Ние имаме внос от Турция ,така че не си съвсем прав.......

1

Анонимен

преди 5 години

През Януари чушките и доматите добре поникват смятат караварожендаролозите и цените трябва да падат, оранжериите да се изграждат сами и да не струват пари. Tези същите масово отричат комунизъма и критикуват капитализъма и в същото време живеят в най-скапанта държава на света и твърдят също, че безплатен обед нема.