122

Траян Дамянов

преди 5 години

До до 71Това не се прави, за да се пробута некадърността, а напротив, за да се избегне пробутване на раса наместо кадърност, както се получава тъй като сме склонни да даваме благоволението си и грижата си предимно на своите. Проста логика за начинаещи. Също така трябва и такива квоти да са съобразени със числената пропорционалност в населението, защото в противен случай би се получило това срещу което ревеш - а именно да са стимулирани малцинствата повече от мнозинството.

121

Траян Дамянов

преди 5 години

Точно с по-силната социална държава на социализма се е тръгвало в приравняването отдолу нагоре, защото хората са били приравнявани по социални грижи нагоре, не надолу, както се случва в капитализма. По точно този начин, както е било в този период, се е изграждало образовано, спазващо законите, морално здраво и незагниващо като идентичност общество, към чиито център всички са били насърчени и подпомогнати да се насочат.А то е ясно че човек е толкова забележителен колкото умът и душевността му поз

120

баба мара

преди 5 години

само да до бавя това което дърпа сащ напред са 1 милион събрани от целия свят винститути и лаборатории останалите 300 милиона гмо мозъци само пълнят клозета

119

Анонимен

преди 5 години

Поредно доказателство за криворазбраната пплиткоректност е, че един от най-слабите и *** филми правени някога-"черната пантера" е номиниран за... Оскар,което от своя страна девалвира стойността на самите оскари до Нула.

118

Анонимен

преди 5 години

В НАТФИЗ явно не се учи география. Америка е голяма, да мръдне малко извън САЩ и да спре да реве колко е бял или пък мъж.

117

Анонимен

преди 5 години

Може да си живял 30г. В Америка, ама не си мръднал на юта от тъпия си балкански манталитет. Жалко з а такива като теб

116

Starija hush

преди 5 години

Abe kazi s dve dumi BEL NEGAR si ako si ot Evropa spored evreiskite im zakoni na USA.Tova go kazah prd evrein sadq v sada i si izleznah bez da do4akam negovoto evreisko sadebno re6enie.

115

Очевидец

преди 5 години

Ако беше по времето на Обама,нямаше как да го каже!Слава Богу,че Тръмп,макар и бавно...връща нещата както си бяха!

114

Анонимен

преди 5 години

Единственото спасение за САЩ е Тръмп, нов Обама либераст ще означава слаб САЩ и край със западната европейдна цивилизация.

113

Анонимен

преди 5 години

Това, че си бял , не означава автоматично, че си по-интелигентен от някой латоноамериканец, китаец или ***!!

112

Петърчо

преди 5 години

Всеки който се дръзне да говори против пародията наречена американска ценностна система явно трябва да е русофил. Тези които смятат така обаче не отчитат факта че не ползват мозъка си по предназначение т.е за мислене. Пътят към ада е покрит с добри намерения. Така са казали по-мъдри от мен хора. Добрите намерения се едно нещо а това че в случая с американците и либералите те се превръщат в пародия е съвсем друго. Едни Оскари не могат да минат без глупави интриги а какво остава за всичко останало

111

Анонимен

преди 5 години

Не е така. Най-страшно е да си бял хетерпсексуален работещ мъж християнин. Правата ти са нула а зъдълженията да храниш и издържаш цялата мързелива и некадърна пacминa огромни. А през това време да си виновен за всичко.

110

Анонимен

преди 5 години

Случая Брет Кавано е показателен за думите Маринов - това което се случва отдавна мина всякакви разумни граници! Човек с безупречна репутация като Кавано, бива обвинен от отявлена крайна фемистка член на редица НПО-та Кристин Форд, че виждаш ли когато бил на около 15 или преди повече от 35 години се опитал да я изнасили, тя много се стресирала, но не помнела нито къде, нито кога се е случило това! Най-голямото безумие е че подобна глупост се обсъжда в сената. Случая с Кевин Спейси е аналогочен

109

Ко

преди 5 години

До ЕВРИКАБелият човек за кое е виновен? В само една от гражданските войни в Китай загиват 30 милиона души, а това е столетие преди индустриализацията и масовото производство на оръжия. А чумата, разнесена по света заради монголските орди и убила 1/3 от световното население, това също ли е по вина на белия човек? Белият човек е дал повече на света от всички останали раси, взети заедно и умножени по 10.

108

Анонимен

преди 5 години

Америка и голяма част от западния свят в момента се опитва да прави един много голям и опасен ляв завой! Ако това положене не бъде овладяно скоро ще сме свидетели на граждански войни.Вече виждаме наченки във Франция.Обаче в САЩ това може да има непредвидими последствия тъй като там половината население е въоръжено до зъби със пушки и автомати.

107

Анонимен

преди 5 години

"Тоя г-н Димитър Маринов, не е много прав! Така нареченото IQ не е пряко, нито косвено свързано с никакъв цвят на кожата, нито с пол!"Бре, а недей. Просто виж коефициента по страни по официални данни на ООН и пак ела да дрънкотиш небивалици.

106

Венецуела

преди 5 години

IQ ако ти е по голямо ти няма да искаш държавата да ти даде преднина пред другите сам ще си я извоюваш. Това да не ти е България. Америка е страната на можещите ане на IQ равен старт за всеки.

105

Анонимен

преди 5 години

Поздрави за смелостта да го каже публично.Според мен нещата там започват да се обръщат, защото хората пропищяха от феминестки, активистки, *** и всякаква "соушъл джъстис" ***.Джордън Питърсън, Бен Шапиро, Тъкър Карлсон и Майло Янопулос ги побъркват по диспутите.

104

Petar, NY

преди 5 години

Живея в САЩ от 2004-а и съм напълно съгласен с Митко. Махалото се люшна наобратно. Маса жени прогресираха само защото са жени и им се дават повече възможности. Ако си бял мъж си накрая на опашката. Но всичко ще се оправи. Жените са добри когато им е дефиниран проблема и им се даде да ръководят екип без да разбират в детайли какво се прави. Просто обичат да говорят повече. Мъжете сме добри в създаването но не ни бива много в организацият. Истината е по средата. Трябва да работим заедно.

103

Анонимен

преди 5 години

Преди всичко това един голям бизнес, НПО-тата са групи за натиск, плащаш си и те сипят помия по врага ти. Отделно така се упражнява власт, така се печелят фанатизирани последователи, тълпа овце под твой контрол, когато им кажеш да скачат, те само питат колко високо. В САЩ демократите яхнаха феминистката вълна, раздуха проблема, но за щастие здравия разум и традионните патриархални ценности, взеха надмощие.