116

Анонимен

преди 5 години

Ето го лицето, на превърнатата от български родолюбци, България в тотална ***, а народа в лайнарци. Така ще е за напред дорде не изстържете БКП-то със скалпел и всички спомени за Татовия "рай" от който в момента тече продължението!

115

шматка

преди 5 години

До 114ХехеАко бай Тошо бе отворил границите на 1 януари на 1 май нямаше да има манифестация;)))

114

До 114

преди 5 години

Е, сега границите са отворени, свободно можеш да пътуваш до Гърция, да гледаш баби или да си сервитьор по баровете, в Австрия - камериерка, в Англия - пак старци или да миеш чинии, в Испания - да береш ягоди с африканците... кеф - Европа през 2019!

113

От къде

преди 5 години

Топлофикация и електроразпределение София дари безвъзмездно 700 000 лв на Елена Йончева да направи документален филм и тя се сдоби с гарсониера 360 кв.м повече от 8-те на Цв.

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 111Ало, червено ***, ако границата при соца беше отворена, тук щяха да останат само членовете на БКП!Забрави ли как стреляха в гръб при опит за преминаване?Забрави ли Берлинската стена?Забрави ли, че всеки който останеше ТАМ, беше невъзвращенец, имуществото конфискувано, а цяялата му рода беше натиквана в миша дупка.

111

Анонимен

преди 5 години

Не, не е реално.Кухня за 300 човека с 1100лв ток.100% крадат ток по някакъв начин.

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 111При соца България беше 9 милиона, при демокрацията се стопи на 5 милиона.България е 7 милиона и още 3 на запад - 10 милиона

109

Анонимен

преди 5 години

При соца България беше 9 милиона, при демокрацията се стопи на 5 милиона.

108

Анонимен

преди 5 години

Така де, опростете им сметката де.Щом са довели и телевизията.Те журналистите са много компетентни по въпроса.Не различават Киловат от Ват.

107

Мнение

преди 5 години

Сега от Електроразпределителното дружество имат уникалния шанс да им опростят сметката, както и да им доставят ток като благотворителност - например до 300-400 лева.

106

АНТИ

преди 5 години

Соца ви остави собствени жилища (вили),но вълчия див капитализъм, ще поправи това.Бездомници или на квартира Ви чака.

105

Анонимен

преди 5 години

И при соц лагера бяхме най-бедни, но от комунистите знаехме че "процъфтяваме", а сега сме най-бедни, ама в най-богатия клуб - Европейския съюз !Това кремълските ментори Радев, Иво Христов-солташака на Радев и Иво Христо-прфесоро, пропускат да кажат когато си четат проповедите !

104

Анонимен

преди 5 години

Разбивка на сметката ви за ток :58-64 % - производител (основно ТЕЦ-Марица и АЕЦ-Козлодуй)28-32 % - пренос през електропреносната мрежа (собственост на НЕК)8 % - надзор на мрежата, осъщесвяван от ЕСО (Електроенергийен системен оператор)4-5 % - електроразпределение (това са трите ЕРП-та, а именно ЧЕЗ, ЕВН, Енерго Про)Консумираната ел.енергия и всички надбавки се плащат на база, отчетен Киловатчас по електромера.Останалото са празни приказки.

103

АНТИ

преди 5 години

А кои са шефовете на мафията?Ами ДС-маФия е българската тук.Всесилна и всемогъща !Само военен режим Пиночет оправя положението.

102

Анонимен

преди 5 години

Цените не ви ги определя Енергото, каквото понятие всъщност няма.Соцкомунягите така наричат ЕРП-тата.Но ЕРП-то не е Енерго, то е само счетоводител-разппределител, за което взема около 4% от сметката ви за ток.Цените се определят от КЕВР, от оня пенсионер Иван Иванов, който е герболакей, защото взема тлъста заплата.Така че цените ви ги определя Правителството.Енеро няма от 1989 година.Набийте си го в комунотиквите.

101

Анонимен

преди 5 години

Какво значи да лъжат и да надписват данни ?Става въпрос за няколко цифри, които всеки може да види и да си запише на електромера си.Колко неук трябва да си за да не можеш да си следиш потреблениетот и да разтягаш глупости от рода на лъжене и надписване.Електромерът не е нещо тайно и секретно.

100

Dj dance mashine

преди 5 години

Реално лие а 1 да дават сметка 130 лева за нет и тв не *** толкова платих предния месец ни бонус ни дявол за какво за да нахраня някои в а1 Ловеч честито на управителката Сигорно съм платил половината договор на едно госпожо управител а1 Ловеч идете се пригледаите ако не знаете къде е лудницата ще ви осигурим място

99

Анонимен

преди 5 години

До АНТИВ страна превзета от маФията няма демокрация !Набийте си го в дебелите глави !! А кои са шефовете на мафията?Спонсорите на БСП!Юни месец Чевермето Несебър.Заведението затворено за частно парти.Вътре назобени годзили с татуировки придружени от силиконки.Отпред Мерцедеси S klass, Ауди -та Ку7 и А8, БМВ 7-*** серия.Годзилите ги пазят други годзили.По 10 на всеки вход.Измежду всички луксозни машини в средата на паркига - Ролс Ройс Фантом(на Бенчо Бенчев) за 700 000лв.Кой е шефа а?

98

Анонимен

преди 5 години

До В бВ България и заплатите са най ниски, какво можеш да си позволиш с една средна пенсия 300лв. В Африка, където няма зимни температури под 15 не е място за сравнение според менМи отиди в Африка да береш какао за $7 на месец или да береш грах за 4 цента на час като у нас заплатите са най ниски.

97

Анонимен

преди 5 години

Като гладам мой познати плащат по 350-400лв ток,климатици денонощно,бойлери постоянно включени(щото било по икономично),какво учудващо има че тия имат такава сметка,готвят за 300човека все пак.