17

Анонимен

преди 5 години

Има само една дума-ГЕНОЦИД ! И всичко това се движи от законодателната власт !!!

16

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за БСП! Тогава ще има и болници, и училища, и армия и пари като мед ще потекат от чешмите! Но не забравяйте, че да сме на това дередже, именно комунистите са виновни: и преди 1989 и сега. Герб 2/3 са комунисти. Отърване от комунисти "социалисти" няма!

15

Анонимен

преди 5 години

При ГЕРБ е така - няма здравеопазване и болниците се закриват.

14

Ицо

преди 5 години

Браво Боко и браво на гроб. Тотална разруха на всичко ценно в България. Добре слушкате вашите господари.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Накрая по цялата територия ще останат само частните болници и ако имаш пари, ще се лекуваш, ако нямаш - лягаш и мреш...Като се осигуряваш не плащаш и в частните болници.Мен ме оперираха в София мед и не съм платил една стотинка.Всичко ми беше поето от здравната каса.Платих 17лв за 2 нощувки в болницата.на братовчед ми му вадиха жлъчката и той не е плащал, баща му оперираха от херния, и той не е плащал.Стига сте лъгали.

12

Аз

преди 5 години

Интересно зашо обшинските са зле а частните не като и двете висят на касата? Мммч дааа защото от частните има ресто, викат му корупция

11

Анонимен

преди 5 години

До Умерен соросоидЩе кажа , че не са от 65-год а още дори не са произведени и ще бъдат с оборудване от 5-то поколение изтребители.Нещо, което сАвеЦките батали нямат и никога няма да имат.

10

Умерен соросоид

преди 5 години

А за 2- та милиарда за хвърчащи таралясници от 65-год.кво ще кажеш?

9

AZ

преди 5 години

Ама що гледате къщите и колите само на лекарите.Те са учили по 15 г и само заради това зслужават да са милионери. Но у нас не са.И къщите ,и колите им не са нищо особено.Значи според вас само м.утрите с 8-ми клас могат да имат палати и лимузини.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9---------------------------Общинските болници са от времето на соца. Когато във всяко село имаше болница и лекарите ви под.г,у,ваха за 170 лв.

7

ap

преди 5 години

Сега ще им отпуснат едни пари за да потушат вълнението и приключват проблема.А след някой месец пак няма пари и т.н.безкрайно повторение до кога никой не знае.

6

Анонимен

преди 5 години

по принцип под път и над път болници не са нужни ,а само медицински центрове за първична помощ и оттам - в по-квалифицирана болница.Те болниците се намножиха като търговци на плод-зеленчук- на всеки ъгъл портокали.Без ефективност.

5

Анонимен

преди 5 години

Три пъти хващаха един доктор с белязани пари и нищо не му сториха... Продължава да си работи и в момента е вдигнал къща за 200 бона...Или да коментираме бедните пенсионери, които дават по 100 хиляди на алоизмамници.?На кого да вярвам? На фактите или на статията?

4

Анонимен

преди 5 години

То навсякъде държавните болници са в това състояние, и здравеопазването е пълна трагедия, ама гербавите из форума ей сега ще ни обяснят че живеем в рай, и Боко е ангел небесен

3

Анонимен

преди 5 години

Дайте снимки на колите и къщите им да стане ясно колко са "бедни" докторите ...

2

Решението "БАТК

преди 5 години

Елате лекари,сестри при БАТКО ще ви изпрати в чужбина СЛАДКО,СЛАДКО!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Държавата на герберите!Геноцид!