9

Анонимен

преди 5 години

О, чорапи ли плетем?Най-бих се радвала на един спа-уикенд зимата. Или на почивка в планината в хубав хотел с басейн лятото. Независимо по какъв повод.Харесвам и бонбони, и книга, и всякакви цветя, и бижута /стига да са ми по вкуса/, че що не и пари - да си купя нещо по избор.И на билети за концерт или театър бих се радвала много - пак ако обичам групата или постановката ми допада. Защо не и на спорт, който харесвам да гледам?Що за обобщения са тия?

8

Анонимен

преди 5 години

Жълтите рози и кутията с хубави шоколадови бонбони са всъщност един чудесен подарък. Не бих го отказала. Книгата - също. Това, че някой не обича да чете, че е на нисковъглехидратна или друга откачена диета, че не обича жълто или страда от предразсъдъци относно цвета, не означава, че останалите сме в същото положение.

7

Неподходящ

преди 5 години

Ако смятате да се напиете, не подарявайте предварително тежки и остри предмети.

6

Гледна точка

преди 5 години

За мен най-големият подарък е да го видя и да му кажа здравей, обичам те!

5

Бай Иван

преди 5 години

Аз на всеки празник подарявам на баба ви Стойка едно и също....Връзвъм му една червена пандела и нежно и го подавам....винаги е доволна от подаръка!

4

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко години, човекът, когото много харесвам, ми подари красива ваза, хубав букет и кутия много вкусни шоколадови бонбони. И през ум не ми е минало, че бонбоните са неподходящи за този празник.

3

Анонимен

преди 5 години

Много мъже и жени ще се зарадват, ако гаджето им подари скъпо бижу или ако им връчи плик с прилична сума пари в него с думите "Искам да ти подаря нещо, което ще ти хареса, но не можах да реша какво и предпочитам ти да си го избереш."Не са един и двама мъжете, които ще хлъцнат от щастие, ако им подарят билет заопределен мач.

2

Огнян

преди 5 години

Защо трябва да си харчиш парите за подаръци!

1

Анонимен

преди 5 години

Джапанки..