195

Анонимен

преди 5 години

На снимката виждам и първобитнияпатреот със звучното "българско" имекаракачанов -- в превод от турскинещо като "черен беглец".

194

Анонимен

преди 5 години

Ей тези на снимката водещи се за някакъв съвет за сигурносттане са наясно какво е разпределениетона геополитическите сили в светаи ни вкарват в лагера на лузърите .Досущ като преди ВСВ . Руснаците какво казват за турция --ако тя е била взела участие във ВСВна страната на германия , след войнатаса щели да я разкъсат на части . Четириизточни вилаета преди ПСВ са били вРуската империя и СССР щеше да си ги вземе обратно .

193

р00сия ограбва

преди 5 години

Петрола На Венесуела- затова гладуват там. Затова Рублопитеците реват- милиарди долари ог Венесуела за рассия поврче няма да има

192

И аз!

преди 5 години

До extremist Да идват руснаците да ни направят майдан!? Иначе тиквата няма да се махне! Изборите вече са решени и подредени, а вече и за свалянето на Радев говорят!? Добре, че нямаме нефт, иначе досега да са ни налазили!?

191

extremist

преди 5 години

ТИКВАТА НЕ ГО ПРИЗНАВАМ ЗА ПРЕМИЕР

190

Анонимен

преди 5 години

Работите на това правителство вървяткакто и се предрича от доста времекъм срутване . И причината за тезипредсказания е единствено природнатанеадекватност на селянина от банкя .Правителството в българия ще паднезаради някаква мнима или предизвиканаотвън криза в далечна Венецуела . Мадуро е в пъти по-интелигентен отнашия селски премиер и нито се канида сдава поста , нито се плаши отамериканска интервенция . Такаваинтервенция ще коства мандата на тръмпильо .

189

Анонимен

преди 5 години

жълтите жилетки кога ще ги признаем и ще им пратим хуманитарна и воена помощ? а чакайте малко макрон е нашето зионистко диктаторче. напомня ми на една каляска премиер. или беше тиква. с магнолии. и паржолки. ало бироче. сготви ли хапчетата....

188

Анонимен

преди 5 години

KATALUNIQ ZASCHTO NE OBQVIXA ZA DYRJAVA A KOSOVO?

187

Анонимен

преди 5 години

V PARIJ KATO IMA BEZREDICI OTDAVNA MAKRON LEGITIMEN LI E?

186

Видяла жабата ...

преди 5 години

... че подковават вола - и тя вдигнала крака .

185

Анонимен

преди 5 години

Алах ак бар

184

Анонимен

преди 5 години

Интересна връска Мъдуро мъжа ли е+ или Путин жената-

183

Waffen SS

преди 5 години

Събитията във Венецуела е активно мероприятие,чиято цел е държавен преврат и сваляне на легитимно избрания президент на страната, инспириран,и логистично подкрепян от САЩ,и неговите безгласни,и безлични европейски помощници.А колкото до България,нея никой не я пита за мнението И, по единствената причина ,че мнението на слугите е без значение за истинските И господари.Жалките напъни на правителството на Борисов ,да получат "конгратюлейшъни" щяха да са смешни,ако не бяха жалки.

182

И ние не признаваме

преди 5 години

тиквата Боко, но не идват краварите да го сменят!? С избори не стават нещата, стават с урдурми, а ГЕРБ са майстори за това!

181

...............МЕНЕ

преди 5 години

До Доказателсво НАЙ НАПРЕД ПОГЛЕДНИ В ОГЛЕДАЛОТО И СИ ВИЖ КАРТИНАТА В БГ ТОГАВА ДАВАИ СЪВЕТИ БЕЗПЛАТНО

180

Анонимен

преди 5 години

Дори и да не го правят от сърце, е правилното решение.

179

Кур за Путин !

преди 5 години

И два пъти по-голям за джендъра Радев!България за Българите!България в Европа!

178

Мишо

преди 5 години

Тази държава съвсем изкудкудяка! В парламента само доказват един на друг колко е зле другия и каква полза от това. На тези наши политици не им ли дойде на акъла, че не са там да делят нашето и вашето, кой крив, кой прав. А да оправят проблемите ва държавата! Заедно! Защо не работите заедно, политици гадни, защо ви избираме, а вие ни плюете отгоре. Защо не работите а доказвате един на друг КОЙ Е ПО-ПО-НАЙ! Вие не се интересувате от българския народ!

177

Бонобо

преди 5 години

Не помня да съм упълномощавал простото момиче от мое име да се меси във вътрешните работи на чужда суверенна държава. Та то даже не знае къде се намира въпросната държава и на колко хиляди километра е от нас. Нека прочете чл.233 и чл.231 от Конституцията на този страна и ги коментира, макар и сричайки! Заради такива калинки като нея отношението към МОЯТА държава ще е като към слугиня!

176

Анонимен

преди 5 години

Оставка и затвор за Банкянската СикаджийскаМутра!!!