52

Анонимен

преди 5 години

А СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ПЕНСИОНЕР ИМА СТО ХИЛ.ЛЕВА ТОВА Е ПРОПАГАНДА ДА Е НЕ УВЕЛИЧАВАТ ПЕНСИИТЕ И НАРОДА БГ СЕ ХВАЩА А ТАЗИ ВЪДИЦА АМА ЧЕ СТЕ БАЛЪЦИ

51

Анонимен

преди 5 години

Иначе сте големи специалисти, но и вие, ако даде Господ ще станете на 82 години и ще сте бъдете същите, ако не и по-зле.

50

Д. Бл.

преди 5 години

Брей какъв икономист си имаме ....Чували с брашно....И да ги пазим....А мишките?

49

Meto

преди 5 години

100 хиляди от каде и как ......

48

Охобохо

преди 5 години

Май ната им на парите ама това гласува,избира комунисти,умира и ни командва от гроба.Трябва както преди 18 нямаш право да гласуваш,така и над 70 също да нямаш право да гласуваш.Тия пенсионери дърпат назад държавата, като ни въртят в омагьосан кръг.

47

Анонимен

преди 5 години

Ама и какичките в банките не виждат по-далече от носа си. Близко е до акъла, че когато баба или дядо отидат да изтеглят такава огромна сума кеш, става въпрос за измама - веднага могат да спрат транзакцията и да сигнализират началника си и полицията.

46

Анонимен

преди 5 години

щом е на 82 и наследници няма не е кой знае каква трагедия, вместо да е хачил той, сега друг ще си ги харчи...

45

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден трябва да четем за измамени с хиляди лева пенсионери,случайно да не изревът че взимат по 100 евро и да им се смеят африканците

44

Край нямат будалите

преди 5 години

Буудала на годината стана още през февруари. Браво!

43

а

преди 5 години

Повечето от тези възрастни хора са с деменции в лека до умерена степен и няма никаква полза от агитация да внимават. Решението е да не им дават по банките да теглят големи суми и да информират полицията веднага или децата да им пазят парите.

42

Анонимен

преди 5 години

Имал, дал. Толкова пари , предполага се че е интелигентен човек. От толкова време се говори за телефонни измами.

41

Анонимен

преди 5 години

В конкретния случай не съчуствам. Гадно е, че му се е случило, но кой нормален човек държи 100к лв в брой вкъщи. И дори да са били в банка преди това, защо ги е изтеглил. Коя е тази полиция, която ще има нужда от помощта му и защо изобщо трябва да им помага, след като ако влязат с взлом у тях, ще дойдат, ще му запишат показанията и след 3 месеца, ще получи писмо, че следствието е приключило, тъй като е към неизвестен извършител и бла бла. Който и да ви се обади да му помагате с пари, затворете.

40

За съжаление

преди 5 години

Това са неща, които стават със хора от банки, ченгета, информационни масиви. "Измамниците" са организирани престъпни групи, които въобще не правят нещата, така както се обясняват в този пробит сайт или както ги спуска МВР. Същото е за обирите по първите етажи на къщите и блоковете - там става дума за газ - евтин за производство, с който се обгазява помещението преди да влязат крадците - крие се от обществото, за да няма паника и да се покаже, че всичко е случайно- няма случайни неща, господ

39

икономист

преди 5 години

Информацията, може би взимат от разни мними "агенции", които правят най-различни проучвания по телефона. Много често се събират данни за финансовото състояние на домакинствата, които после никой не знае за какво се използват. Изводът: Капитализмът и паричната система, са причина за този тип престъпления, както и за всички други финансови измами. Причината е, че парите са много бързо ликвидна стока, което улеснява измамниците. Как ще правят измами с чували брашно?

38

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

При нашето управление пенсионерите са фрашкани с пари !!!

37

Сократис

преди 5 години

Преди да пишите глупости за пенсионерите като цяло, да бяхте си направили труда, да видите клипове с въпросния пенсионер, който сам разказва, че има апартаменти из София, да приюти цяла казарма...Измамниците не се спират на случайни хора а проучват жертвите си предварително, за което им помагат хора и институции, запознати с материалното им състояние.Това е като фалшивите ТЕЛКОВЕ и всеки по веригата си получава хонорара.Едни получават за информация, други за организация а трети за черната работа

36

Мен

преди 5 години

Хората че питат Защо си против задължителния пенсионен фонд? и не знам какво да им отговоря.

35

БГ

преди 5 години

Абе ако тия бедни БГ пенсионери ,които Курнелий ни убеждава ,че всекидневно умират от глад , мятат по 100 бона без да се замислят,какво ли кътат по-заможните....???!!!.Дали ви харесва или не ,но българина е кух ..мързелив и завистлив !!!Фактите всеки ден го потвърждават...за жалост!

34

Анонимен

преди 5 години

80% от българите са НЕеволюирали хомо-еректус!!!Вижте фейса на Митьо-зъркелите и ще разберете за какво говоря.И на дугият край на земята ганьовеца го разпознавам за секунди.Голяма глава, *** поглед и зле облечен.Няма нужда да проговаря дори.

33

Ставри

преди 5 години

Абе, ***! Как сте написали заглавието ? "Нов удар за измамниците!" - това означава, че измамниците са пострадали. Ако искате да кажете това, което пише в статията ви, можеше да напишете: "Нов удар НА измамниците!"