38

кандидати за пандиза

преди 5 години

народа мрази БСП и крадливите им членове

37

Анонимен

преди 5 години

абе вие не разбирате гербавите казаха че тия хора са улегнали вече са свикнали с тая работаи сега да се учат нови - чиста загуба на времеа после ще кажат че те са свикнали с власта оправят се с кражбите защо тепърва да идват нови хора та да се учати така да си караме без избори- честито на печелившите

36

„Новите лица“ на БСП

преди 5 години

1.Курн. Нинова милионерка-в политиката от 1997г.2.Ст. Данаилов на 79г.(Збогом Серго) в политиката от 1990 г.3.Р.Овч. (дългият инкасатор) милионер в политиката от 1990г.4. Р.Гечев виновен за хиперинфлацията и разграбването на банките от 1996г.(Виденов)5. Тома Томов журналист на 78 г.(син на директора на концлагер Белене)6. Дъщерята на Пирински7. Синчето на Ананиева8. Кутев - тоя поне ме кефи с репликата, че комунизма е наследствен СПИН9. Ив.Таков внук на П.Таков10. К.Добрев(трафиканта на долари) син на Н.Добрев.12. Зарков син на независимата журналистка комунистката

35

Анонимен

преди 5 години

Какъв мотивиран довод само - сега не е време? Ми то алоооо защо са законите бе Данчоооо? То бива бива *** такова нагло изказване е върхъ на правото.

34

ПЕНКО

преди 5 години

БРАТЯ МОИ БЪЛГАРИ , ОТКЪДЕ СЕ ПРЪКНА ТОЗИ " НОВ ВЕЛИК ТРИБУН" НА БеСиПи ??? Я СИ ПОМИСЛЕТЕ : ЧИО ДЕТЕНЦЕ Е ??? КАК ТАКА СЕ ПОЯВИ ОТ НИЩОТО НА БеСиПи ??? КАКВА Е КВАЛИФИКАЦИЯТА МУ ЗА ПРИНОС КЪМ МАЙКА БЪЛГАРИЯ И КЪДЕ Е ПРИЛАГАЛ СВОИТА ВЪЗМОЖНАСТИ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА ,ЗА ДА ИМА ПРАВОТО ДА БЪДЕ "ТРИБУН" НА "ПРЕКРАСНИТЕ ИДЕИ" - НА ГЕПАРОСИТЕ !!!???!!!

33

ОСЪДЕНИ ОТ ГЕРБ

преди 5 години

Май се шегуваш.... Че то БАЙ СУДЖУК, Хасковското момче милионерче със 100 млн, Ало Ваньо, Ало КОКИНОВ, АЛО ТАНОВ.... ЦАЦАТУРАТА БДИ да няма нито еди осъден от ШАЙКАТА ГЕРБ

32

Анонимен

преди 5 години

До БайфиданСамо че уличени за изборни измами са лица от БСП и ДПС, а не от ГЕРБ.не само уличени, а и ОСЪДЕНИ - едно камуне + един фec.

31

Анонимен

преди 5 години

Ми да изберат пак същия състав на ЦИК :)Така и камунетата ше се успокоят. Тва червено *** от снимката кога ще го вкарате в затвора?

30

Бсп-бита карта

преди 5 години

10 поредни години Боко разбива БСП на всякакви избори. И този терор на Герб над Бсп ще продължи докато *** води старческата партия. Не го ли разбрахте още това...

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМного им е мил този ЦИК на герберите!абе каскет нали камунетата си го избраха по време на Орешарски бе! Верно няма по-тъпa сгaн от вас!

28

анонимен

преди 5 години

Нинова, не се притеснявай, с този или онзи ЦИК, няма да гласувам за теб, или за Йончева! Нагли и гнусни сте!

27

анонимен

преди 5 години

А как бе избран Радев за президент, с този ЦИК?! Много хора не сме гласували за него, защото беше абсолютно непознат за обществото! Нинова, май тогава фалшифицирахте резултатите!

26

ТИЯ ОТ ЦИК

преди 5 години

вече 5 години уреждат на ЦЕЦО изборите. Време е за смяна

25

Анонимен

преди 5 години

БКП си търси оправдание, че отново ще загуби на изборите, и някой друг ще им бъде виновен.....

24

Анонимен

преди 5 години

Много им е мил този ЦИК на герберите! Дори в нарушение на закона си го искат. Утре, когато БСП спечели изборите, да не кажете, че ЦИК е незаконен (поради изтекъл срок на годност)?

23

Анонимен

преди 5 години

Според изборния ни кодекс, парламентът назначава само председателя, зам-председателя и секретаря на ЦИК. Останалите членове на ЦИК се назначават от президента, а в начия случай от Резидента на БСП.

22

Анонимен

преди 5 години

Ако наистина им изтича мандата през март - стават и си заминават, няма какво да се мъдрува.

21

Анонимен

преди 5 години

Тук е минал тор!

20

Изнервен

преди 5 години

До 12 червен анонимник. Ама ГЕРБ спечели изборите през 2009 след Станишев - чия беше администрацията тогава бе, *** червен? Спечели и през 2014 след Орешарски - чия беше администрацията тогава бе, червен гал.ош? Спечелиха и през 2017 при служебно правителство на радефф.

19

Байфидан

преди 5 години

До оставка. Само че уличени за изборни измами са лица от БСП и ДПС, а не от ГЕРБ.