85

Хайде, хайде

преди 5 години

Голям вой до небесата чак - щото е осквернен гроба на един евреин, видиш ли! Акт на антисемчитизъм.

84

Анонимен

преди 5 години

Лондонската полиция когато е да намира българи румънци и руснаци и да ги изкарва виновни за собствените си простотии като тая със скрипал който сигурно го уби любимия му фащ защото вече не му трябва а прекалено много знае пък и на двоен агент трудно се има доверие или за икономическата катастрофа породена от това че англичанин за под 2000 евро не работи равна няма, но когато е да си хване техен нацист не знае как.

83

учуден

преди 5 години

"все още лондонската полиция не е открила виновника за престъплението" ! Брей ! как така бре! За Скрипал откриха вече 5 отровители а тука немогат да открият нищо !

82

Щерю

преди 5 години

За урок да му е на Карл Маркс! - Друг път да му мисли дали да краде мас...

81

До 87

преди 5 години

Явно не си виждал Капиталът даже на картинка. Чете се лесно. Маркс го е написал така, че и най-прocтите хора като теб да разберат написаното.

80

Анонимен

преди 5 години

До 81. Що бе Исти, сега не се ли гони постоянно растеж? И какви червени илюзии виждаш, като сега всичко е капитализъм. Нещо май си се напушил здраво.

79

Анонимен

преди 5 години

Да четеш "Капиталът" е все едно да четеш "Корана" на японски.

78

Фъ.к джърмани

преди 5 години

Естествено че идеите на Маркс и Енгелс ще надживеят драскачите те и до ден днешен се носят от ци.аните които искат без да работят.

77

Анонимен

преди 5 години

Явно и този демократ развилнял се с чук, е чел само Винету. Това е достъпното ниво за четене на демократите. Маркс прави много точен анализ на същността на капитализма. За социализма и комунизма такъв анализ няма, но демокраитите са убедени, че Маркс го е направил, въпреки че това във Винету не го пише.

76

До 84

преди 5 години

Сега сме около 3-4 милиона в България и още около 3 милиона извън България. В България българите сме вече по-малко от половината.

75

Анонимен

преди 5 години

До Убитите!1947 г. България - 6.7 милиона1989 г. България - 8.9 милиона2017 г. България - 5.4 милиона + 3 милиона на запад = 8.4 милионаПрочети още на: https://dnes.bg/eu/2019/02/07/sled-neuspeshen-opit-s-bomba-pochti-razrushiha-groba-na-karl-marks-s-chuk.401353,3

74

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са чели карл маркс, демократите са хора, които разбират какво е написал.

73

Исти

преди 5 години

Марксизмът е фалшиво лъжеучение,пророкуващо непрекъснат икономически растеж. Непрекъснатия растеж обаче е пирамида,градена за да подлъгва народите- в цялата Вселена няма такава идея или структура,която може да расте непрестанно а растежът никога да не спре! Ограничените ресурси на нашата планета сочат,че всеки растеж е обречен рано или късно да спре понеже в един момент няма да има ресурси,които да го подхранват. Моментът,в който спре този растеж ще сложи край на червените илюзии завинаги!

72

До 77

преди 5 години

Явно никога не си чувал за дисциплината "Икономически теории"...

71

Анонимен

преди 5 години

Джендъризмът завлядява света с чукa и ще натроши всичко останало с този чук - религиите, икономическите учения, обичайното право, родителските права, ...

70

До 74 Веско

преди 5 години

Прав си, никой не го е чел, но и да искат не могат да го прочетат - нищо няма да разберат, въпреки че Маркс го е написал по невероятно достъпен начин.

69

До 75

преди 5 години

Няма как да ти се падне Маркс, ако си бил студен по икономика. Явно никакъв студент не си бил.

68

Анонимен

преди 5 години

Някой *** ще да се е развилнял с чукът или български демократ, което не е много по-различно.

67

Анонимен

преди 5 години

Преди години, като студент по икономика, винаги се молех на изпит да не ми се падне Маркс...

66

Веско

преди 5 години

От коментарите оставам с впечатлението, че никой не е чел Капиталът.