17

КРИМ Е РУСКИ

преди 5 години

ХАХХАА

16

Крим не е руски

преди 5 години

Вечният въпрос кое е първо кокошката или яйцето, го задал още Аристотел. Аз като добър философ бих задал така въпроса: Кое е първо гомното или Валери ?..ха.ха.ха

15

Анонимен

преди 5 години

Погледнете му грозната физиономия на това *** вллечуго !

14

бай ганю

преди 5 години

някой да е забелязал че до сега никоя от тези ......думни парти или лидери не е допринесъл с нищо за доброто на страната ни освен с хайвански език ,просташки постъпки и поведение на квартални хулигани нивото е толкова ниско че едва ли може да се квалифицира като на политик и двамата са пълни с арогантност агресия и конфликтност но не и с държавническо поведение и компетентност за решаване на належащи проблемизащо тези парази.ти са във властта е очевадно заради личен комфорт и облагодетелства

13

дядо Пенс

преди 5 години

Я си чекам минималната пенция от 300 лева ! Може и 150 ?...

12

1

преди 5 години

този ром,касабов,не беше ли първо в атака.

11

Анонимен

преди 5 години

За какви глупости от миналото се карате,бе тъпани?Това ли ви е приоритета?Вместо като патриоти да свършите нещо полезно за населението,да проведете някоя благотворителна акция и подпомогнете по-слабите в държавата и пенсионерите,да сътворите някой полезен закон за демографията и домове за деца,да закупите книжки от български автори за децата,вие се карате за глупости!

10

batmario

преди 5 години

Волен Сидеров беше журналист със предаване в СКАТ.Докато Симеонов се чудеше дали да влиза в политиката ямболията го изпревари...

9

Верно

преди 5 години

До АнонименИма нещо такова-първия път Валери помогна на Волен да направи партия и влезе в парламента,обаче сега и Красьо и Валери са във властта благодарение на Волен,сами са за никъде.Макар че вече и заедно не вървят.Хората искат други патриоти и ще се намерят в един момент.

8

Хубава си моя горо

преди 5 години

Тука се карат ,но за застрояването на защитените територии гласуват на 100% дружно...Тия дни доста защитени пясъци и влажни зони стават земеделска земя и след 1 година в регулация и след 3 месеца -заривне и стоманобетон.Същото е и зони Натура-"горите не са гори"

7

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше телевизията на Симеонов, Сидеров никой нямаше да го знае. Ако не беше Сидеров, телевизията на Симеонов никой нямаше да я знае.

6

Волен-руска подлога

преди 5 години

Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...

5

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше телевизията на Симеонов товарищ Сидеров никой нямаше да го познава и още щеше да си вади хляба с голи гейски фотосесии с пури затикнати в разни отверстия.

4

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Касабов е прав,без...логистиката на СКАТ,партия Атака не би могла да се създаде и развие.Голият...парий Сидеров,с два...петака в джоба,само с...плам в очите и високопарни...лафове,успя да...увлече за идеята и бизнесмена Вал.Сим.и се получи симбиозата,за да се роди партийното...тяло.След това бе по-лесно за Сидеров.По места в областите...увлече и някой друг паралия,за да му плащат...мероприятията и автобусите,като например Гонзо в Ямбол,който в последствие бе...низвергнат.Така стана и с Вал.Сим.

3

Майтапчия

преди 5 години

Ей ги наш'те трима патриоти'патриоти,патриоти-пълни и****и!Краси,Волен и Валери-е нема таквиз лицемери!От приказките им празни,само народът се дразни.Коалиция орел,рак и щука-айде бегайте от тука!Всеки взел се за орел,но по рачешкия път поел.Единият парички от паспорти тръска,другия на границата баби блъска,а пък третия ***,пред клекшопа стана за резил!Синя каска,Златен пръст и Шумомер-всички до един сте за кашмер!Айде сбогом де**ли,вече не сте ни мили!

2

Анонимен

преди 5 години

Кое е първичното? Сидеро кокошката или Симеоно яйцето? Това е философски въпрос.

1

Анонимен

преди 5 години

Кажи им патриоти и не ги обиждай повече !