9

Анонимен

преди 5 години

Казват, че Мадуро трябва да си ходи, защото е накарал з милиона венецуелци да емигрират.Това са 10 % от населението на страната.По същата логика и Борисов трябва да си ходи, защото българите - емигранти са 2,4 милиона.Това са 30 % от населението на страната.

8

бай х

преди 5 години

на Мадуро не му трябва папа Газуро за посредник ...

7

История

преди 5 години

Абе кога мирно и без бой,са ставали промени?Дали без "Аврора",без Френската революция,без Гражданската война в САЩ?И всеки говори за демокрация!

6

Знаещ

преди 5 години

Toзи Папа е Сатанист, който работи за масонския Нов Световен Ред, и по-специално частта му за Единна Световна Религия. Това не е предположение, а емпиричен, материален факт. Затова от кръга Билдернерг махнаха стария Папа и назначиха тази инкарнация на Луцифер.

5

пак ни го пробутаха

преди 5 години

този гнусен и йалук католически поп попе, ходи да миеш краката на "бежанците" !

4

Николай

преди 5 години

До Анонимен, няма как имат нефт и не ползват $ ще трябва да ги превземат.

3

Анонимен

преди 5 години

Абе оставете хората във Венецуела да си живеят както искат,престане да им се месите от всички държави и да ги тормозите,дайте им малко въздух на тези хора да дишат!

2

bolbov

преди 5 години

Ние пък ще се оплачем на арменския поп.Ще видите тогава каква демокрация и икономика ще имаме.Сигурно ще заемем първо място в света по брой на избърсал и дупета с демократична тоалетна хартия.

1

ognyanz

преди 5 години

Националното събрание приело закон, а президентът насрочи дата за избори за ново Национално събрание. Кой кого? Както изглежда, диалогът не се получава.