9

Право

преди 5 години

МОЛЯ, обяснете ми как Капка Панайотова, основател на ЦНЖ "Независим живот" се сдоби с ПЕЖО? ОТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ИЛИ Е СЛУЖЕБНО?

8

Анонимен

преди 5 години

Не всички които са с телк не могат да работят. Позната която е с изрязана гърда и лимфи заради рак, може да си работи, но е полвин човек. Заради изрязаните лимфи ръката се подува, боли, тежи и така ще е цял живот.

7

бедния българин

преди 5 години

Проверете дълбоката провинция където има много работещи с ,, телкове ''

6

Сбъркана държава

преди 5 години

Пенсията от 100-200лв...на някой пострадали хора им е нужна за да си покрият лекарствата с нея. Много от бълващите омраза коментатори не си дават сметка, че има лекарства, които се вземат до живот и струват "майка си и баща си"! Ако не работиш...с тази инвалидна пенсия НЕ може да се живее...ако въобще някой тарикат, "бизнесмен" те вземе на работа! Да ловиш корумпирани доктори и да се бориш с измамите в ТЕЛК, това добре...но защо заради тях ще го отнасят и реално болни хора?

5

Анонимен

преди 5 години

Чудят се вече откъде да смъкват кожи на хората,сега ще им спрат и смешните инвалидни пенсии!

4

Шопо

преди 5 години

Нищо няма да излезе от целият този цирк !!!

3

истина е

преди 5 години

А аз си мислех ,че доктора който гледах сутринта по ТВ. ,че е задържан , а той още пари кове в момента !*** и курника в който живеем

2

Анонимен

преди 5 години

Тая търговска фирма ТЕЛК просто трябва да изчезне. Трудоспособността да се определя от НОИ, защото там са парите на данъкоплатците.

1

Мияч на чинии

преди 5 години

Мечтата на Андрешко - За да не работи си е измислил кастинг за тунеядци наречен ТЕЛК !Обяват го за недъгав, а той - щастлив !Та въпроса ми е, да пращам ли пари или да ги занеса лятото...ама друг път !?