22

ТНЕ Патриот

преди 5 години

Ехее взех рублите и сега ще ида до махалата да лапкам чорлу че да си платя тока. Е хайде и Русия е номер едно.

21

Анонимен

преди 5 години

Сволачи, Китай няма да ви цепи басма за територии, които владеете незаконно. Същото се отнася и за Курилските острови. а Калинин град е толкова руски колкото Путин е арабин. Тепърва се пазете и от републиките, които насилствено вкарахте в една измислена федерация.

20

Ф 16

преди 5 години

И ЗАЩО ЮРОФАЙТЪРИ? ТОЛКОВА ЛИ СА ПРОСТИ, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е САМОЛЕТЪТ НАЙ-НАЙ-НАЙ.

19

комитата

преди 5 години

е да си ги дигат докато могат

18

Анонимен

преди 5 години

Скоро руски самолет като прелита от Москва до Петербург ще плаши НАТО. Имаше един виц - Лавров докладва, Меркел е изнасилена. Путин пита аз ли съм виновен или Русия

17

ХА ХА ХА !

преди 5 години

НАТО пак разтревожени: Причината прелитащи руски самолети до Калининград, по един на ...седмица!

16

Спете спокойно!

преди 5 години

НАТО ви пази, макар че никой не иска да ви напада!И те душа носят и трябва да оправдаят съществуването си!

15

Анонимен

преди 5 години

30 пъти за 6 месеца?или 5 пъти за 1 месец.Па много бе!А руснаците отчитат разузнавателни полети на нато всеки ден или 180 пъти за 6 месеца.Не знам кой ви ги съчинява новините ама това сие в реда на международните отношения.

14

Kr

преди 5 години

Резултатът е предвидим - руските танкове ще бъдат в Берлин.

13

Анонимен

преди 5 години

Горе-долу и България толкова пъти са облитали.Смели са руснаците срещу малки немощни държавици като Литва, Латвия, Естония, България и Грузия. Лесно се показва могучество срещу страна с 2 милиона население и 2 самолета.Виж Турция е друга бира- бам и самальота долу. И пилотчето на решето. Да заповядат пак.

12

Анонимен

преди 5 години

Това майтап ли е?500 военни укрепват фланга на НАТО в балтийските държави!Даже не нужно руските солдати да се задействат,прекрасна работа ще свършат беларуските им колеги!

11

ТHE Патриот

преди 5 години

нато е съюз терористичен,странен *** и олигофреничен:)но ти бъди различен към пропагандатая му оставай ти скептичен:)С глвата си мисли и позицията си отстоявай ти:)Защото накрая само истината определя дали си за ада или рая :)Бъди патриот а не *** не се оставяй на натовец да е твоят хомот:)

10

ТHE Патриот

преди 5 години

барай си меча натовец и не ни занимавай нормалните:)

9

ТHE Патриот

преди 5 години

Напризнавам нато за легитимно ,виждате ли лесно е :) и аз мога да си играя на признаванки и непризнаванки!Вече живеем в тралалала страната на чудесата където всеки може да си прави каквото си иска вкючително и вече дистанционно да назначава президенти на чужди държави ,кеф а ;)

8

ССС

преди 5 години

Те още ли са на екстази ,както при Хитлер!!!Сега желаят до набрат араби за Бундесвера,след 20 г. само в Аллах ще се молят с имами!!!

7

ТHE Патриот

преди 5 години

НАто да се пляка в гъзеца на пропагандата ви не си връзвам конеца :)айде със здраве Русия да ви клеца.Аз не съм Васко Кеца ,а този който само посочи подлеца:)Поклон пред Твореца!

6

ТHE Патриот

преди 5 години

Изпратете смс илне нещо такова за тез 500 мизерстващи и зъзнещи натовски бранители от руската зла агресия,това ли е нашата атлантичеаска солидарност?Всеки да помага с квот може да се браним от една несъществуваща заплаха!Бабките вместо да ги хвърлят тез мангизи на разни измамници то по-добре да ги дадат на нато ,така или иначе пак при изманици ще отидат :)

5

Кондолиза

преди 5 години

Голям страх ги гони или по-скоро нарочно създават паника сред населението, за да оправдаят агресивната си политика спрямо Русия и евентуалното участие във война, която провокират непрекъснато.

4

Леле

преди 5 години

Малии,голем страх!Или усвояване на едни пари....

3

Анонимен

преди 5 години

Вижте сега, и да ги вдигате файда никаква!Дори Юрофайтър, който безспорно е най-добрия НАТО - вски самолет, ТОТАЛНО ОТСТЪПВА по характеристики на СУ-35!СУ-35 е като от друга епоха, като извънземен самолет, а сравнен с гербавите F - 16, за които ще наринете милиарди, е все едно да сравнявате кавалерия с танкове!Хахах, и не ми слагайте минуси, това са ФАКТИ, просто прочетете малко по темата