10

Професор

преди 5 години

За мен щастието е да съм на масата пред телевизора с бутилка водка и на екрана да говори Генерал Борисов.

9

До бла бля

преди 5 години

Я повтори отново,че нашият стандарт е по висок от руския.Да те светна,в Москва средната заплата е 2300 лв,Когато в София стане толкова,то тогава и можеш да блякаш по форумите.

8

Жо

преди 5 години

ЩАСТИЕ- какво е това?Щастието е някакъв размит и неопределен ясно термин, който всеки разбира различно.За бедния, щастието е да има много пари,за болния- да е здрав,за самотния- да има семейство и деца,За авантюриста- да може да пътува в далечни страни,за интелектуалеца- да бъде разбран и оценен,за учения- да открие нещо неоткритои т.н.Затова пълно щастие няма.Затова аз замествам думата "щастие" с думата "радост". Те е по-реална и конкретна.Радвайте се на малките неща!

7

бла бла

преди 5 години

КВО ОЗНАЧАВА ПОЧТИ ЩАСТЛИВИ? ПОДАВАМЕ ТОПКАТА ЗА РУСКИТЕ ЗЛОБАРИ ТУК ДА ПЛЮЯТ ПО БЪЛГАРИЯ, А? ДА СПОМЕНА ПРЕВАНТИВНО, ЧЕ СТАНДАРТЪТ НИ Е ПО- ВИСОК ОТ РУСКИЯ!

6

Анонимен

преди 5 години

Щастливите старозагорци освиркаха Великия вожд миналия ден.

5

Анонимен

преди 5 години

Голема статия да ама да се знае, че щастливците останаха тук при щаствило управляващите ни, а нещастните избегаха и още нещастни ше бегат даже и повечето от щастливите са готови ама доста от тех са вече възрастни хора.

4

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Българите - да... - цоциалистите - не...

3

доволен селянин

преди 5 години

докато в бъчвите има вино съм щастлив после са ми потънали гемийте до новата реколта

2

РАША НАША

преди 5 години

МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ ЗАЕДНО ЧЕ НЕ СМЕ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЙМ И РАБОТИМ В МОСКВА ДАЛЕЧ ОТ БГ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ САМО САМО ДА НЕ Е БГ И УКРАЙНА ТОВА СА *** НА САЩ И ЕС

1

Професор

преди 5 години

Откакто начело на страната е Генерал Борисов българите са най щастливия народ на света.