114

Ми

преди 5 години

Микроскоп за пениса носи ли си?

113

Анонимен

преди 5 години

Простите полицаи ще докажат без доказателство

112

Кхан Челбир

преди 5 години

Прав е тариката, не е сниман законно, не е спрян, няма доказателства! А ,че е пр3ост и т+ъп е видно! ***"отията и шизофренията не се лекуват. Липса на възпитание в семейството и т.н. Важното е да си тарикат, мутра,бияч, отворен??? Все категории на фалшива ЦЕННОСТНА СИСТЕМА, насаждана не от 30г , а от векове в съзнанието на това племе! И не се сърдете Българи, а обърнете ВЗОРА СИ назад във вековете и върнете ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА НА ВЕЛИКИТЕ СИ ПРАДЕДИ! Иначе пак робство, но ДУХОВНО!

111

До Още едно мнение

преди 5 години

Съгласен съм, че сме 2019, но само с камери не може. Като го снимат джигита и го глобят след 2 седмици, той ще научи чак като получи снимката, но когато е правил нарушението и е карал с 200 го снимат и веднага го спрат, за да го респектират, за да не убие някой след 2 километра, затова трябва да има физическо присъствие. Каква е ползата от снимката ако след 2км направи катастрофа? Обаче ако го снимат и спрат веднага и му напишат акт, ще се спре!

110

Анонимен

преди 5 години

АхААХАХАХХАХАха Мама му купила спортната кола!!!!Ако ти беше купила Volvo или Tesla, ок, ама защо ти купува кола, която може да вдигне 300+ км/ч, само след един патч на бродивя...

109

Анонимен

преди 5 години

Когато се кача в GTR, все едно се качвам в Playstation. Това не е кола за невротични дечкоци ...

108

Анонимен

преди 5 години

"коментира Николай през прозореца на лъскавото возило."Коментира невестулката, свила се в лъскавата си дупчица. Това не е мъж, това е говедце. И трябва, да бъде третирано като такова от близки, познати и цялтоо общество.

107

Юрист

преди 5 години

Хахах, а добро утро. Още вчера писах че така ще стане и то си стана - съвсем логично.

106

Анонимен

преди 5 години

Добре. Как в Испания нашия джигит му разгониха фамилията също заради публикация в интернет. Тук, така са направени законите, че не може.

105

Анонимен

преди 5 години

След като лицето твърди, че това не е неговия автомобил, просто конфискувайте автомобила и на белкантото. Защо лицето да се затруднява с вещи, които не знае на кого са.

104

:D

преди 5 години

Мишок!

103

Има как

преди 5 години

Естествено, че има как да развие 280 км/ч. Ограничението е софтуерно и се променя с промяна настройките на компютъра на автомобила. Може и без тунинг да се вдигне мощноста. Нарича се ремапинг. Променят се настройките на Електронения блок за управление на двигателя. Всичко може да се върне и обратно и да изглежда, че не е пипано, но все пак остават следи.

102

Анонимен

преди 5 години

Скоростта е висока.Но всеки куршум се движи няколкократно по-бързо.Защо полицията не използва този факт?

101

Анонимен

преди 5 години

tuning do 250?а не може ли да се разтунингова?

100

granik

преди 5 години

Едно време ,заради изпълненията и трагедиите предизвиквани от такива , мъжете са ставали хайдути и са отмъщавали жестоко. Сега всеки плаче,примирява се и навежда глава.

99

saki

преди 5 години

Това е тотално неуважение към живота на другите ,камо ли деца. Невероятна и безумна арогантност. И продължава нагло да лъже ухилен до уши.

98

Анонимен

преди 5 години

Управлявал бизнеса на родителите си......донякъде?!? Какво ли значи това?

97

Още едно мненние

преди 5 години

До МнениеПолицията не трябва да е на пътя, защото сме 2019 година. Човешкият фактор създава предпоставка за корупция, много държави са го измислили - камери, софтуер и получаваш глобата с пощата, забравиш ли да платиш се взима от заплата, акции и прочие или глобите идват направо с данъците на края на годината. Прекалено скъпо е да наредим полицай на всеки 500 метра на пътя. Камерите се използват и за превенция, прочерка на състояннието на пътя, проверки при престъпления..

96

анонимен

преди 5 години

Като му гледам физиономията е точно този И такива избиват хората по шосетата Като иска да кара с 280 да си купи самолет

95

Анонимен

преди 5 години

Ризковано е над 200 в града. Карал сам аудито със 180, няма проблем.