52

Гледна точка

преди 5 години

Знам защо *** са против електрическите автомобили. Еми не могат да му пият горивото! Ха ха

51

Морски

преди 5 години

Цялата ,,технология" в Тесла е ***.

50

Анонимен

преди 5 години

Аko горивото в резорвара ви станало -20 градуса, колата ви ще консумира с 25-30% над нормалнито и повече, ако ползвате колата за кратки пътувания. Затова е желателно, да я подгреете, за 5-10 минути, преди да тръгнете.При ел.автомобили се получава подобен ефект, но в по-големи пропорции. Разбирайте 200%. За да се избехщгне това, колата трябвада се нагрее поне 25 минути предварително.Засега батериите са малко, но има "обещания" , с капацитет от 5 до 50 пъти по-голям от сегашния. Ще видим.

49

ззз

преди 5 години

И още нещо: мотокарите са префектни за градски условия и напълно неприложими за извън града. А когато температурите паднат, саморазряда е убийствен и не стават за нищо. Тесла имат към момента най-добрите батерии и въпреки това са трагедия спрямо горивата. Бих ли си купил - ДА ако цената падне 10пъти. Все пак говорим за играчка която има живот максимум 4-5години и силно огранично приложение. Т.е. трябва или да съм много богат или ....

48

Анонимен

преди 5 години

Ами и едновремешните хладилници работеха при всякакво време, а сега им е необходима комфортна температура.

47

цитат

преди 5 години

Техническите и научните открития решават един проблем и създават други.

46

До 44

преди 5 години

До Анонимен 44Ще набуташ... да не казвам какво... И в казарма сигурно не си ходил, *** голям разбирач, в Азия ще набутва...пфу смър.дел.ни.ци про.да.жни!

45

Сата НАТО

преди 5 години

Понякога една нацийка като изпадне до положението на банда изгладнели и прогизнали койоти, си снима такива постановки за повдигане на самочувствието.

44

Гледна точка

преди 5 години

О, какво? Не ви харесва нещо?А бе мани, на *** все някой друг им е виновен и най-хубаво е в тяхната Русия, ама не си мърдат дупараните от апартаменте си в България.

43

Гледна точка

преди 5 години

Странна ти е гледната точка, след като очевидно представа си нямаш какви са пътищата в Русия....Ти само до МАсква ли си ходил...?

42

Анонимен

преди 5 години

Кримският мост е един от най-грозните.Личи си, че е строен набързо по спешност - Путин отначало си мислеше, че цяла Източна Украйна ще му клекне и ще си пътува по сушата до Крим.

41

ззз

преди 5 години

До суверномакедонецИнтересувам се сериозно от ел. технологиите и КЪМ МОМЕНТА НЯМА нова технология която да е в процес на развитие. Непрекъснато излизат бомбастични "новини" за някакви "чудеса", но реално НИЩО не се разравотва в момента. Ако се появи нова ел. технология ще минат минимум 10г. до производство и поне 30г. до масово. Но за съжаление НЯМА НИЩО ДОБРО и НОВО на хоризонта!Много хора бъркат желанието и рекламата с деиствителността. Харесвам Тесла, но тя е скъпа и малко полезна ИГРАЧКА.

40

Анонимен

преди 5 години

Братушките може и да направят мост от Крим до Варна.Но само като военопленници.Когато ги набутаме в Азия, с помощта на НАТО.

39

Анонимен

преди 5 години

До северномакединецКакво по дяволите означава думата туимгивана?

38

До 24-333

преди 5 години

Най лесно е да се,,истерясва и в обратният случай.Същият присмех беше и с прекарването на кабели,а покъсно и на интернет кабелите по дъното на океаните Колко,,познавачи " им предричаха крах.А ето твоето ,,безапелационно" мнение го четем именно благодарение на интернет.Човечеството върви напред благодарение на мислещите люде,усъвършенстащи постигнатото.А ако всички бяхме невярващи ,щяхме да сме още в пещерите и да трием клечки за запалване на огън-

37

До Гледна точка

преди 5 години

Странна ти е гледната точка, след като очевидно представа си нямаш какви са пътищата в Русия....

36

Ъ

преди 5 години

Ха ха, началото ме обърка - Волга тегли теслА, чак в последните редове разбрах замисъла на статията - РУСИЯ НЕ Е ДОБРО МЯСТО ЗА ТЕСЛА, ЗАЩОТО Е ИЗОСТАНАЛА...Вие какво прочетохте?

35

суверномакедонец

преди 5 години

До зззБалонът тесла ще се спука може би, защото е туингован пластмасов електрокар без подемно устройство и е примитивна ръчна сборка от средата на 20 век - имахме 20 такива завода - умряха. Но на янките ( инвеститор и потребител) може да се пробута всичко при продходящ маркетинг. НО електротранспортът в градовете ще се развива с развитието на суперкондензаторите и напредъка на химията на акумулаторите.

34

Анонимен

преди 5 години

Живея в Норвегия и тм всяка 10та кола е Тесла. Не съм видял една да бъде дърпана, въпреки студа.

33

Гледна точка

преди 5 години

Русия е страна от първобитният строй! Пътищата и са прашни, като навали дъжд стават кални, затова тя е най-хубава като навали сняг-скрива мизерията.Вие сериозно ли очаквате в тези условия, без подходяща инфраструктура, без посевместно наличие на зарядни колонки да се движат високо-технологични машини?