112

Светла

преди 5 години

До Анонимен Да батериите са проблем при ниски температури особено в Канада, където зимните няколко месеца Т е между минус 20 и минус 30 С..

111

bluesky1

преди 5 години

Бъдещето е на електроавтомобилите! Сега може да не са достатъчно добри, но това е нормално - технологията се развива и усъвършенства! След десет петнадесет години в развитите страни почти всички автомобили ще са електро, та дори и България ще са доста....

110

Анонимен

преди 5 години

Те в Русия теслите се продават в комплект с Волга ей за такива ситуации. През по-голяма част от времето теслите дърпат, но се случват и такива ситуации.

109

Анонимен

преди 5 години

И какво уникално има в тая Тесла, батерията е точно тип телефонна батерия.

108

НЕПУКИСТА

преди 5 години

Поредната нагласена снимка за руската пропаганда.Да се радват русофилите и да злобеят!Колко сте елементарни!!!???

107

Анонимен

преди 5 години

До До до истината еТова мислене или ще се промени, или човечеството ще се раздели пи първата възможност ...

106

Анонимен

преди 5 години

До 112Виж! И аз мног ги харесвам теслите, но има един проблем - Една кола не е само ускорение. То и онези изчекнати Ферарита, които можеш да притежаваш, само ако си "премиум мембър", демек си хвърлил едно 20-30 милиона на компанията, са много яки, ама не можеш да ги кара, на никой път.

105

Анонимен

преди 5 години

Все едно слушам коневладелци от 1908г. Разбира се, че бъдещето е в електричеството. Най-вероятно не в Тесла, но бъдеще има даже е леко закъсняло заради петролните лобита.

104

Волк

преди 5 години

Няма как да е София и цената на KFC да е 69 рубли...

103

Анонимен

преди 5 години

А аз си мисля че тая снимка е от България от София, около орлов мост някъде.

102

Коста.

преди 5 години

Руснаците са специалисти по лъжите. Лошото е че самите те си вярват. Най хубавото, наи здравото е руско. Какъв майтап. Сделано с теслата.

101

Анонимен

преди 5 години

Тесла да монтира аварийни "жантиери" на автомобилите си като на тролей.

100

Анонимен

преди 5 години

Коя батерия ще държи ток при минус 25 градуса. Едва ли има такава измислена специално от Краварите. При такива минусови температури и при пълно зареждане след половин час в батерията няма никой.

99

Анонимен

преди 5 години

На кривата Tesla, Русия и виновна.

98

Аооо

преди 5 години

Крив *** вълната му пречи Стара Поговорка. Много екологични коли са тези електромобил докъто е зареди се изразходват 20 кг. въглища и докато е преберат след като и е паднала батерията още 20 литра бензин.

97

До До Истината е

преди 5 години

Е, не мога да се сравнявам с Нобелов лауреат!Но понякога се питам какво става с отработеното ядрено гориво от АЕЦ-а или с техническия гипс от сероочистката на и пепелта от горивото на ТЕЦ-овете? Щото първото преди време се връщаше в тогавашния СССР и проблем за нас нямаше, но след като станахме европейци, ще трябва да си го чуваме и кътаме. ВЕрно в хранилище от бетон, ама и той не е вълшебен и животът му е 100-на години, а на радионуклеидите - от няколко до милиони пъти повече.

96

Истината е

преди 5 години

До 104:Че не съм таксиджия. Брокер на фондовата борса съм и сега ти пиша от един остров в южен Тайланд, където традиционно си карам зимата на 30 градуса, че ми в скъпо пароното в България (с тая тема и ти си запознат най-вероятно). Другата причина да пропускам зимата в България е, че ми идват в повече нереализирани индиви като теб, допълнително озлобени от невъзможността да си посрещнат битовите разходи. Приятна вечер. А не, то при теб сега започва пълноценния ти ден.

95

До до истината е

преди 5 години

Със сигурност не е решение на проблема, но на този етап може би е най-доброто. Човечеството се е развивало точно на този принцип: текущ проблем - решение. Мисля, че не е далечно бъдещето, когато радиоактивните отпадъци ще се пращат там, където им е мястото, в космоса, в и без това силно радиоактивна среда. Дотогава ще си ги съхраняваме, по-добре е отколкото да изхвърляме отрова в атмосферата. За чиста енергия трябва да забравим, икономиката не работи така, дори и да я има технологията.

94

До Истината е

преди 5 години

Много разбираш бе! Вероятно си световно признат специалист. Или обикновен таксиджия...

93

Анонимен

преди 5 години

До Истината е,Възможно е, както казваш, след време да имаме и по-чисти градове, но не и планета. Щото токА наистина е екологичен погледнато субективно. Но, само ако загърбим замърсяванията от производството му, евенуталната утилизация на отпадъците от фосилните горива и доста по-вероятното им и дълговечно съхранение при ядрените.