72

Поручик Ржевски

преди 5 години

Новите технологии ще ви ги осигури Китай а не Мъсков.Влакове на магнитна възглавница 500 км/чОт Мъсков може да очаквате само грандиозно шоу, цирк дьо солей летяща тесла в космоса или *** управляваща електрокар. Спектакъла е много зрелищен.Да си купи човек много пуканки и да гледа шоуто на Мъсков.После защо толкова много хора си хвърлят парите от балкона - защото са лапнишарани, каквито има в изобилие.

71

Калеко Алеко

преди 5 години

В страната на ГАЗ-ките, масквичите, ладачките, ЗАЗ-ките и ЖУК-овете, новите технологии трудно ще си пробият път ... !!!

70

СДС

преди 5 години

Аз от снимката разбирам следното: В Русия карат МПС- марка Волга--а в "краварските" САЩ карат високотехнологичната Тесла....Нека руските *** и българските *** да ми обяснят разликата....Моля!

69

Анонимен

преди 5 години

Къде е сега ония отворко от Топ Гиър, дето ни убеждаваше в превъзходството на западния автомобил и технологии?

68

до 73

преди 5 години

Не са по-екологични! Вредностите отделени в атмосферата за направата им са колкото тези, които е отделил дизелов автомобил на 200 000 км....

67

Поручик Ржевски

преди 5 години

Най-екологичния транспорт е магарето.Не му трябва зареждаща инфраструктура.Не му трябват ел батерии, които се произвеждат от редки елементи.Консумира само био гориво - слама, детелини и магарешки бодил които ги има в изобилие около магистралите.Няма как да те заключи в купето.Не съм чул някой да е умрял от катастрофа с магаре.

66

Въпрос

преди 5 години

Имам въпрос - каскет, вата и производни кодови думи ли са да задействат брояча?Или самото им изписване води да ***?

65

Анонимен

преди 5 години

Глупости инфраструктурата...при температура от -40 градуса, заряда на батерията е много бързо пада и съответно може да се измине много по-малко разстояние от заявеното от производителя. Просто за такива условия най-добрия автомобил за момента е бензиновия.

64

Мислеща

преди 5 години

Електрическите коли са по-екологични, и това е факт! Но съм гледала в клип как при удар могат да се запалят лесно и горят като факла, която трудно се гаси. В този смисъл не са особено безопасни.

63

Поручик Ржевски

преди 5 години

А в БГ колко е жалка картинката...Едно време в 80-те години в Перник сложиха тролеи, изградиха ел. мрежа за тролеите.И сега 2018 година познай какво - няма тролеи, мрежата я демонтираха.Тоест - НЕ е вярно че не се развиваме, ние се развиваме назад.През 2050 година предполагам че ще върнат обратно файтоните с коне в Перник.

62

Поручик Ржевски

преди 5 години

Гледам ги често в Германия водачи на ел коли - плътно в дясната лента на магистралата зад някой ТИР. Зер ако ускори може да се наложи да го дърпа някое магаре после.Ще дам аз 100 бона за кола и ще стоя зад ТИР да гледам неповторимата панорама на широкия му ***. Да не говорим как може да попадна между 2 тира при верижна катастрофа, сандвич със слонове...

61

Анонимен

преди 5 години

До Поручик РжевскиПросто в Русия температурите в Сибир са -20 -30 -40 градусаТеслата не е с руска батерия бе ушaнко. Може да работи при тези температури.

60

Анонимен

преди 5 години

До МорскиЦялата ,,технология" в Тесла е ***.да, не е за селяци с каскети.

59

Поручик Ржевски

преди 5 години

Относно зарядната инфраструктура - най-вероятно собственика на теслата е проверил тези неща преди да се изтупа с 100 бона. И едва ли всеки ден му се случва това. Просто в Русия температурите в Сибир са -20 -30 -40 градуса и тогава ще ви трябва тролейна мрежа за да се движи този електрокар смешен.

58

бай ганю

преди 5 години

за съжаление се налага собственниците на тесла в русия да си носят допълнителна батерия в джоба поради липсващатата обещана от правителството но не изградена зарядна инфраструктура

57

Между тия две

преди 5 години

коли винаги бих избрал Волгата, та ако ще и трева да и никне от изгнилите прагове.

56

до №52 Обективния

преди 5 години

Подсмърчай за фалиралото Сесесере,подсмърчай за световно-подигравания патологичен лъжец чичко Путин.Подсмърчай, че татко ти беше милиционер, а дядо ти беше активен борец (разбирай крадец на мандри, играещ карти в гората и чакащ да дойде чуждия агресор-червената окупаторска армия и да го настани в крадена къща на избити интелектуалци). Подсмърчай, че ти не можа да намажеш от облагите на дядо и тати и си мечатай за нов народен съд. Ама с подсмърчането ще си останеш.

55

Анонимен

преди 5 години

ТОВАРИЩ, АКО ПРАТЯ МАТРЯЛА НА ЕЛН МЪСК , ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРОДАДЕШ МАЙКА СИ И БАЩА СИ ДА СИ ПЛАТИШ ПРИСЪДАТАТ ЗА УРОНВАНЕ ПРЕСТИЖА НА МАРКАТА! ХЕПТЕН ПРЕЗ ПРОСОТО Я ПОДКАРАХТЕ РУБЛАДЖИИТЕ...

54

Анонимен

преди 5 години

ДНР и ЛНР, Крим е Русия, а скоро и ЦЯЛА Украйна, не само източна.-Е, за ЦЯЛА Украйна доста руски майки ще изпищят, към 200 000...Не знам дали са готови да платят цената.

53

Поручик Ржевски

преди 5 години

За мен ел коли са голяма недомислица. Електрически транспорт - това трябва да са влаковете и там трябва да се инвестира и разширява. Влакове с по 300-400 км/ч с електрическа мрежа това е за мен пътя за развитие.Тия смешни ел коли абсолютно недоразумение. Особено смешни са в студена и рядко населена държава като Русия където петрола е стотинки.