11

Сигурно го правят

преди 5 години

Пдофилите го правят това деяние мислейки че ще живеят дълго и че ще се излекуват от тежки коварни болести. Може би заради това ли се увеличава броят им. Сигурно ефектът действа незнам.

10

12345

преди 5 години

До Божееее Така е! Желая Ви здраве и сила! Възпитавате добро дете, а това се връща. Не се поддавайте на простотиите тук. С най-добри чувства към Вас и отново с Уважение!

9

Новия световен ред.

преди 5 години

По времето на комунизма педофилите и извратеняците бяха репресирани от властта.А сега по времето на демокрацията вече са свободни хора и броя има стремглаво се увеличава. ООН си е поставило за цел да легализира първо третопловата джендария а после педофилията до 2025г.

8

Демокрация е.

преди 5 години

При новия демократичен световен ред е така.Мъже масово безработни, алкохолици и наркомани а жените ***.

7

Демокрация е.

преди 5 години

Те децата вече не ползват фейсбук и други такива щото и те научиха че там няма далавера и само си губят времето. Сега новите поколения направо от малки почват гледат хардкор порно и като научат техниките и чалъмите почват да прилагат на практика. Най амбициозните момичета заминават на запад и стават *** в Холандия и Англия. А също и секс чатове вече са пълни със български момичета. Събличат се там, бъркат си по дупките и така си изкарват джобните децата.

6

Божееее

преди 5 години

До амиАз разчитам първо на себе си и семейството си...

5

Божееее

преди 5 години

До 12345 Благодаря Ви. Много е трудно но родителите сме за това,да възпитаваме и отглеждаме добре децата ни...

4

12345

преди 5 години

До д-р Дрегер Когато става въпрос за деца е много грозно да се правят коментари като вашия. Но и вас ще ви намерят, в случай на необходимост - има как.

3

12345

преди 5 години

До Божееее Браво на Вас, защото сте родител на място и правилно възпитавате детето си! Моите уважения!

2

Божееее

преди 5 години

Моето дете няма нито фейсбук нито инстанграм нито нищо и съм много щастлив. Тя е на 11...и съм горд родител,защото тя самата не иска...

1

д-р Дрегер

преди 5 години

Чуете ли Явор Колев да дрънка за педофили, да знаете - или пак са изтървали някой голям разбойник, или ще иска още права за ровене в данните на хората.