80

еми да

преди 5 години

До Анонимен 78Дано да е така! Да не би да дадеш алтернатива с червените тиквенотиквеничета или разбилите се от кавги за власт тъмно сини?

79

ей

преди 5 години

седнете да работите,че като ви видя ме ловят карастанчовите

78

ognyanz

преди 5 години

Ако в една комисия ГЕРБ има мнозинство, дори само с един глас, при предложената поправка гласовете на другите партии просто няма да имат значение. Това означава използването на простото мнозинство, което ГЕРБ предлага. Звучи ли ви нормално и демократично?

77

Анонимен

преди 5 години

Няма как да гласувам за бсп съсстанишев в листата им и да агитираза истанбулската конвенция .

76

Анонимен

преди 5 години

Айде,бе!Да не е изгорял случайно Костинброд?Много изчерпани звучите,а не би трябвало....нали разни социолози ви дават преднина!

75

Анонимен

преди 5 години

ГЕП се готвят за векуват , хареса им лапачката.

74

Бай Хей

преди 5 години

До 68. Ай стига с тая изтъркана мантра. Досега официално за изборни измами са уличени лица от БСП и ДПС, а не от ГЕРБ. Другото като твоите внушения са плюнки без доказателства.И аз мога да кажа, че ти си обратен, ама дали е вярно?

73

изнервен

преди 5 години

До сминдух и чесън. Бягат от комунистите, ей от това бягат. И във Венецуела от това бягат.

72

другар

преди 5 години

права е другарката нинова искаме власта защото доста поогладняхме вече 10 години не сме помирисэъли кокала свършипха ни крадените пари време оно пък и тия гербаджии врътнаха кранчето на парите които идваха он баневи арабаджиеви стаойкови и бончеви е какво да се прави като няма от къде затова искаме власта

71

Курнелия нагла

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

70

Анонимен

преди 5 години

А детенцето си защо е изпратила в САЩ, а не в любимата матушка Русь?

69

според Нино

преди 5 години

Означава ли че президента е незаконно избран.

68

Анонимен

преди 5 години

До КОНе позна!

67

КО

преди 5 години

Ко не й харесвате на кака Кори,разгони дъртите търтеи като Янаки мерджанов и др.,опъна се на Гергов,скъса с ДПС(да се надяваме),понарита бат Серго,дето е основен виновник за доста неща по вр. на Тройната коалиция и орехово време,отказват Станбулската конф. и т.н.,другото са слаби оплювки и поплювки.Ако дойде на власт тука присъстващите гербаджийски *** ще клакират в нейна полза и без хонорар ,хахах......

66

Шахо рома.

преди 5 години

Курнелка,аз поне бях в Беляне с комунистите.Ама,ти,предателко,ту срещу комунисти,ту с комунисти.Последно с кой си.Предателите и доносниците не ги приемат и господарите им.Презират ги.

65

Анонимен

преди 5 години

Всички знаят, че Цветнов фалшифицира всички избори от 10 години насам.

64

Анонимен

преди 5 години

БСП е фалшифицирано БКП !

63

Чоки.

преди 5 години

Комунисти ,на кой му пука кой и какво признавате.По нагли същества няма от комунисти,крадливи,доносници,интриганти и пияници.Само си спомнете за Антончо,който е издал всичко на Гешев за едно шише ракия.И имате очи да сте управляващи.Мошеници.

62

сминдух енд чесън

преди 5 години

От какво бягат все повече българи по света?

61

До КорНелия

преди 5 години

Що така *** другарке? Нали от почти 30 години се сменяме. Днес ние, утре вие...На чишкай срещу вятъра.